• LIFE&STYLE

    Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης

    • NewsRoom
    Γιάννης και Νίκος Φλωρινιώτης

    Γιάννης και Νίκος Φλωρινιώτης


    Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

    Τον θάνατο του αδερφού της επιβεβαίωσε με τρεμάμενη φωνή η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης (19/12).

    «Καταστράφηκα» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον χαμό του αδερφού της με λυγμούς.

    Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Λαϊκό νοσοκομειο, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δίνοντας μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

    Έξι μήνες νωρίτερα, τον περασμένο Ιούνιο είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης.

    Τι έλεγε για την μάχη με τον καρκίνο

    «Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά» είχε πει το πρωί της Τετάρτης (29/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Φλωρινιώτης από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν.

    «Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία» είχε δηλώσει τότε.

    «Ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση…. Σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα και τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Πόναγα πάρα πολύ… Γιατί είχε μπει μέσα στα νεύρα, φοβήθηκα πάρα πολύ όταν ακούς καρκίνος πάντα το μυαλό σου πάει στο κακό» είχε πει ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη τον Ιούνιο του 2023 για τη μάχη του με τον καρκίνο.

    Διαβάστε επίσης:

    Παραδοσιακοί κουραμπιέδες από τον Άκη Πετρετζίκη

    Ράνια Τζίμα: Το γλυκό μήνυμα της 7χρονης κόρης της

    The Crown: Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι επηρέασε την ερμηνεία του Ντόμινικ Γουέστ



    ΣΧΟΛΙΑ