• LIFE&STYLE

    Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία φωτογραφία του, λίγες ώρες πριν πεθάνει

    • NewsRoom

    Συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία με τον Νίκο και την Αννα Φλωρινιώτη


    Την τελευταία φωτογραφία, προτού χάσει τη μάχη με τον καρκίνο ο Νίκος Φλωρινιώτης, δημοσίευσε η αδερφή του, Αννα Φλωρινιώτη. Στο Facebook η Αννα Φλωρινιώτη έκανε ανάρτηση με τη φωτογραφία, δύο ημέρες προτού πεθάνει ο αδερφός της, γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη.Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα».

    Στη συνέχεια, ανάρτησε ακόμη μια φωτογραφία τους, αλλά από το παρελθόν, όταν τραγούδησαν μαζί στη σκηνή κάποιου κέντρου διασκέδασης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης πέθανε πριν από λίγα 24ωρα νικημένος από τον καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο η οικογένειά του έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά καθώς μιλά για ιατρικό λάθος.

    «Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δεν μπορούσε» ανέφερε αρχικά, ο Σάββας Φλωρινιώτης.

    «Σίγουρα ήταν ιατρικό λάθος» επέμεινε και πρόσθεσε: «Δεν μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Όταν πλέον άρχιζε και αδυνάτιζε, και δεν ξέραμε τι είχε, γυρίσαμε όλους τους γιατρούς και όταν κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε τι είναι, ζητήσαμε τη βιοψία και την είχαν χάσει. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτή την ιστορία. Θα τα είχαμε προλάβει όλα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα αν είχαν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να μη αφαιρούσε καν την ελιά και να μην γινόταν τίποτα ποτέ. Ο Νίκος έκανε ανοσοθεραπείες. Το μελάνωμα δεν πιάνει χημειοθεραπεία. Εγώ σαν αδελφός του θα κινηθώ νομικά. Έχω θυμώσει. Πώς θα κοιμάμαι αν δεν δικαιωθεί; Δεν μπορώ να κοιμηθώ».

    Τέλος, ο Σάββας Φλωρινιώτης, είπε: «Εννοείται ότι με βασανίζει όλο αυτό, και το ότι δεν ήμουν εδώ και έλειπα, πολλά με βασανίζουν. Κάποιος πρέπει να ψάξει κάτι. Δεν γίνεται να φεύγει ένα παιδί 39 χρονών. Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου. Δεν ξέρω πώς να το αντέξω».

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία ανάρτησή του, προτού χάσει τη μάχη με τον καρκίνο
    Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης



    ΣΧΟΛΙΑ