• LIFE&STYLE

    Πέθανε η Σέλι Μόρισον του «Will & Grace»

    • NewsRoom

    Το cast του «Will & Grace» το 2000


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Σέλι Μόρισον (Shelley Morrison), η οποία έχει μείνει στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης για τον ρόλο της Ροζάριο Σαλαζάρ στην κωμική σειρά «Will & Grace».

    Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Μόρισον, η οποία αποκάλυψε ότι η ταλαντούχα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια, την Κυριακή, στο Λος Άντζελες, έπειτα από σύντομη ασθένεια.

    Με καριέρα συνολικά 52 ετών, η Σέλι Μόρισον είχε ενσαρκώσει την Ροζάριο Σαλαζάρ, μια υπηρέτρια από το Ελ Σαλβαδόρ, από το 1999 ως το 2006 στην επιτυχημένη σειρά «Will & Grace».

    Αρχικά ο χαρακτήρας της δημιουργήθηκε για να παίζει σε μόνο ένα επεισόδιο, ωστόσο γρήγορα έγινε δημοφιλής με αποτέλεσμα να εμφανιστεί σε συνολικά 68 επεισόδια.

    Αν και της έγινε επίσημη πρόταση να επιστρέψει για την αναβίωση της σειράς το 2017, εκείνη αρνήθηκε, καθώς είχε ήδη αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής.

    Οι συμπρωταγωνιστές της από την εμβληματική σειρά αποχαιρέτησαν την Μόρισον με συγκινητικά μηνύματα στο Twitter.

    Ο Έρικ ΜακΚόρμακ που υποδυόταν τον Γουίλ έγραψε στο Twitter:

    «Ήταν μία όμορφη ψυχή και υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά της ως Ροζάριο, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική. Θα λείψει σε όλους μας».

    Η Ντέμπρα Μέσινγκ, που ενσάρκωνε την Γκρέις στη σειρά έγραψε:

    «Τι απώλεια Σέλι… Η αγαπημένη μας Ροζάριο πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Ρόζι. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια».

    Η Μουλάλι, που έπαιζε το αφεντικό της στη σειρά έγραψε:

    «Η καρδιά μου είναι βαριά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία σου. Πέτυχες όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και θα μας λείψεις».



    ΣΧΟΛΙΑ