• LIFE&STYLE

    Πέρασε κορονοϊό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Γιατί το απέκρυψε

    • NewsRoom


    Την αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο έκαναν τα βρετανικά Μέσα.

    Όπως μεταδίδει η βρετανική The Sun, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσβλήθηκε από τον ιό τον Απρίλιο, λίγο μετά τον πατέρα του. Ωστόσο, επέλεξε να μην το δημοσιοποιήσει, καθώς δεν ήθελε να προκαλέσει ανησυχία στους Βρετανούς.

    «Υπήρχαν σημαντικά πράγματα που συνέβαιναν τότε και δεν ήθελα να ανησυχήσω κανένα» φέρεται να είπε δικαιολογώντας την απόφασή του, σύμφωνα με την Sun.

    Αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό, τέθηκε αμέσως σε καραντίνα στο Νόρφολκ και ήταν υπό την φροντίδα των γιατρών του Μπάκιγχαμ. Μαζί του σε καραντίνα τέθηκε και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο, στο Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King’s Lynn.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της Sun, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν άρρωστος για έξι ημέρες και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

    «Όσοι ήταν γύρω του πανικοβλήθηκαν. Μετά από τα τεστ που έδειξαν ότι ήταν θετικός, κάτι που ήταν ένα σοκ αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αποφάσισε να πράξει τα δέοντα», ανέφερε πηγή από το Μπάκιγχαμ, τονίζοντας πως ο πρίγκιπας «ήταν αποφασισμένος ωστόσο να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του».

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά την διάρκεια που νόσησε, συνέχισε τα καθήκοντά του μέσω βιντεοκλήσεων και συνολικά συμμετείχε σε 14 συνομιλίες.

    Λίγες εβδομάδες πριν, τον Μάρτιο, είχε βρεθεί θετικός και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είχε μπει σε καραντίνα 14 ημερών έχοντας ήπια συμπτώματα, ενώ πριν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ είχε βρεθεί θετικός και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ