• LIFE&STYLE

    Παύλος Κοντογιαννίδης: Η Τζέσυ Παπουτσή «έφυγε» από λοίμωξη του αναπνευστικού

    • NewsRoom
    κοντογιαννιδης-παπουτση

    Τζέσυ Παπουτσή και Παύλος Κοντογιαννίδης


    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, ο Πάυλος Κοντογιαννίδης αποκαλύπτει τα αίτια του θανάτου της Τζέσυ Παπουτσή, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ηθοποιός πέθανε από λοίμωξη του αναπνευστικού, που κόλλησε στο νοσοκομείο.

    «Είχε επαφή, είχε συνέλθει. Πήγε κι έκανε μια επέμβαση στον εγκέφαλο, στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Ο Γιάννης μου είχε πει ότι έκανε την επέμβαση, συνήλθε και περίμεναν να βγει από την Εντατική.

    Τη δεύτερη μέρα μου είπε ότι είναι εντάξει, κουνούσε τα χέρια και τα πόδια της, μπορούσε να μιλήσει και να συνεννοηθεί. Τους είχαν πει ότι μόλις βγει από την Eντατική σε δυο μέρες θα φύγουν από το νοσοκομείο και θα πάνε στο σπίτι.

    Το θέμα είναι ότι εκεί μέσα είναι ο παράδεισος των μικροβίων, κόλλησε μικρόβιο και έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού την τέταρτη μέρα. Ο οργανισμός της ήταν εξασθενημένος και η λοίμωξη την αποτελείωσε, αυτά μου είπε ο Γιάννης», δήλωσε ο Παύλος Κοντογιαννίδης για την κουμπάρα και νονά της κόρης του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οικογενειακές στιγμές για τον παππού Ιβάν Σαββίδη και την εγγονή του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύφθηκε το καυτό ειδύλλιο πρώην παίκτη του Survivor με πασίγνωστη τηλεπερσόνα στο γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη επιστροφή της Jessica Lange στο American Horror Story – Δείτε το νέο trailer



    ΣΧΟΛΙΑ