• LIFE&STYLE

    Παύλος Χαϊκάλης: Αποχωρώ από το θέατρο για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου

    • NewsRoom
    Παύλος Χαϊκάλης

    Παύλος Χαϊκάλης


    Την αποχώρησή του από το θέατρο, μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεών του στην Κύπρο, ανακοίνωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

    Αιτία φαίνεται πως είναι οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν εις βάρος του, οι οποίες, ωστόοσο, δεν έλαβαν ποτέ δικαστικές διαστάσεις.

    Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, δήλωσε ότι θα αποσυρθεί «για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφος».

    «Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω, όμως, είναι η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Και αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι!», ανέφερε.

    Μάλιστα, φέρεται να μετακομίζει στο χωριό του το προσεχές διάστημα.

    Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή, ο Παύλος Χαϊκάλης βρίσκεται στην Κύπρο, όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση με τίτλο «ΝικόΤΙΤΑΝΙΚΟΣ».

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει στο Πρωινό του ΑΝΤ1: «Δεν με εξέπληξε. Περίμενα ότι κάποια στιγμή, κάποιος θα κάνει πρόταση σε αυτούς τους ανθρώπους να ξανά εμφανιστούν. Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα. Κατηγορείται για λάθος συμπεριφορές, εκτροπές κλπ. Εξάλλου έχει δηλώσει συγγνώμη για κάποια πράγματα αλλά και αγωνίζεται για να απαλειφθούν οι κατηγορίες».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Παύλος Χαϊκάλης: «Άνθρακες ο θησαυρός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι» – Τι απαντά στις καταγγελίες εις βάρος του

    Πέτρος Φιλιππίδης: Παραπομπή σε δίκη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

    Νέα ποινική δίωξη για βιασμό εις βάρος ηθοποιού



    ΣΧΟΛΙΑ