ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πάτρα είναι ξανά το επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα, με χιλιάδες κόσμο από όλη τη χώρα να συρρέει για τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου, με ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην πλατεία Γεωργίου Α’.
Οι συμμετέχοντες και οι θεατές εμπλέκονται μετά το τέλος της σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, που συνεχίζεται όλη τη νύχτα στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας.
Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση ακολουθεί την οδό Κορίνθου και έχει ως αφετηρία το ύψος της οδού Παπαφλέσσα και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη.
Δείτε σε απευθείας μετάδοση από την Πάτρα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΚΤΩΡ: Στην κυκλοφορία την Πέμπτη τα πρώτα 10 χιλιόμετρα του νέου ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος
- Heineken: Αύξηση πωλήσεων πάνω από τις προβλέψεις το τρίτο τρίμηνο – Ώθηση από Ασία και Αμερική
- Χρυσός: Κίνδυνος νέας πτώσης κάτω από τα 4.000 δολάρια – Η JPMorgan βλέπει άνοδο στα 5.000 δολάρια το 2027
- Μαρία Καρυστιανού: Aρνήθηκαν να καταθέσω στεφάνι στη Θεσσαλονίκη – Κάλεσμα για νέο «ΟΧΙ» σε όσους «μας φιμώνουν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.