• LIFE&STYLE

    Πατέρας ο Σάββας Πούμπουρας! Πώς ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός

    • NewsRoom
    σαββας πουμπουρας

    Σάββας Πούμπουρας


    Γονείς για πρώτη φορά ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη

    Το πρώτο του παιδί περιμένει μαζί με την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη, ο αγαπημένος παρουσιαστής, Σάββας Πούμπουρας.

    Το πανέμορφο ζευγάρι βρίσκεται μαζί τα τελευταία 9 χρόνια από τα οποία τα 2 είναι παντρεμένοι, ενώ πλέον σε 6 μήνες θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

    Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε -εμμέσως- ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram.

    Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε μία φωτογραφία ενός μπέργκερ και έγραψε: «Άλλος έχει λιγούρες», αναφερόμενος στις λιγούρες της εγκυμοσύνης, που έχει η σύζυγός του.

    Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο παρουσιαστής, που θα βρίσκεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με νέα εκπομπή από Οκτώβρη, είχε δηλώσει για το γάμο του με την Αρετή:

    «Ήξερα εδώ και καιρό πως η Αρετή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Ήξερα επίσης πως δεν με ενδιαφέρει να κάνω έναν κλασικό γάμο.

    Εκείνη τη στιγμή που της το πρότεινα, το ένιωθα, το ήθελα πραγματικά. Το ήθελε κι εκείνη, έτσι το κάναμε. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε αυτά. Έγινε έτσι όπως άρεσε σε εμάς».

    σαββας πουμπουρας
    Από το Instagram του Σάββα Πούμπουρα

    Ο Σάββας Πούμπουρας βρίσκεται στην καλύτερη φάση, όχι μόνο στα προσωπικά του, αλλά και στα επαγγελματικά του, καθώς από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει μία νέα εκπομπή, που θα είναι ένας συνδυασμός του επιτυχημένου «Πλάκα Κάνεις» και του αμερικανικού ριάλιτι «Scare Tactics», με τίτλο «My Best Friend’s Fear», δηλαδή «Ο Φόβος του Κολλητού Μου».

    Πρόκειται για μία εκπομπή με φάρσες και φόβο, που θα σίγουρα θα μας καθηλώσει!



    ΣΧΟΛΙΑ