• LIFE&STYLE

    Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα: Η εντυπωσιακή, μοντέρνα βίλα με θέα το απέραντο γαλάζιο

    κασιδοκωστας-ταμτα

    Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας Φωτογραφία: NDP Photo Agency


    Τα τελευταία έξι χρόνια ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα ζουν έναν έρωτα μεγάλο.

    Ήταν το 2015, όταν ξεκίνησε το ερωτικό ειδύλλιο, με τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Τάμτα να απαθανατίζονται από παπαράτσι στη Μύκονο. Αν και δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τις φήμες που κυκλοφορούσαν, γρήγορα έγινε εμφανές ότι αναπτύχθηκε μια ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους.

    Πλέον, συζούν σε μια πανέμορφη βίλα, με θέα τη θάλασσα. Μέσα από τις αναρτήσεις της ταλαντούχας ποπ σταρ έχουμε πάρει κλεφτές ματιές από μικρές, αλλά εντυπωσιακές γωνιές του σπιτιού τους.

    Τόσο ο επιτυχημένος παραγωγός Χολιγουντιανών ταινιών όσο και η αγαπημένη τραγουδίστρια, είναι γνωστοί για το ιδιαίτερο και συχνά εκκεντρικό τους στιλ, κάτι που σίγουρα θα αντικατοπτρίζεται και στη διακόσμηση του σπιτιού, όπου μένουν.

    Από τις παρακάτω φωτογραφίες, παρατηρούμε αρχικά μια μίνιμαλ διάθεση με το καθαρό λευκό, αλλά και το μπεζ να επικρατούν -τουλάχιστον στους χώρους, όπου μπορούμε να διακρίνουμε- η οποία έρχεται σε αντίθεση με την μοντέρνα αισθητική και τα πρωτότυπα και πολύχρωμα διακοσμητικά και κάδρα που κοσμούν τα ράφια και τους λευκούς τοίχους.

    Στο εξωτερικό, κυριαρχούν τα πολύχρωμα λουλούδια και ένας τεράστιος κήπος, με εκπληκτική θέα την καταγάλανη θάλασσα που απλώνεται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι!

    Όπως βλέπουμε και από την πρώτη φωτογραφία, διαθέτει ακόμη και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

    Δειτε φωτογραφίες από το Instagram της Τάμτα:



    ΣΧΟΛΙΑ