ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα τελευταία έξι χρόνια ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα ζουν έναν έρωτα μεγάλο.
Ήταν το 2015, όταν ξεκίνησε το ερωτικό ειδύλλιο, με τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Τάμτα να απαθανατίζονται από παπαράτσι στη Μύκονο. Αν και δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τις φήμες που κυκλοφορούσαν, γρήγορα έγινε εμφανές ότι αναπτύχθηκε μια ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους.
Πλέον, συζούν σε μια πανέμορφη βίλα, με θέα τη θάλασσα. Μέσα από τις αναρτήσεις της ταλαντούχας ποπ σταρ έχουμε πάρει κλεφτές ματιές από μικρές, αλλά εντυπωσιακές γωνιές του σπιτιού τους.
Τόσο ο επιτυχημένος παραγωγός Χολιγουντιανών ταινιών όσο και η αγαπημένη τραγουδίστρια, είναι γνωστοί για το ιδιαίτερο και συχνά εκκεντρικό τους στιλ, κάτι που σίγουρα θα αντικατοπτρίζεται και στη διακόσμηση του σπιτιού, όπου μένουν.
Από τις παρακάτω φωτογραφίες, παρατηρούμε αρχικά μια μίνιμαλ διάθεση με το καθαρό λευκό, αλλά και το μπεζ να επικρατούν -τουλάχιστον στους χώρους, όπου μπορούμε να διακρίνουμε- η οποία έρχεται σε αντίθεση με την μοντέρνα αισθητική και τα πρωτότυπα και πολύχρωμα διακοσμητικά και κάδρα που κοσμούν τα ράφια και τους λευκούς τοίχους.
Στο εξωτερικό, κυριαρχούν τα πολύχρωμα λουλούδια και ένας τεράστιος κήπος, με εκπληκτική θέα την καταγάλανη θάλασσα που απλώνεται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι!
Όπως βλέπουμε και από την πρώτη φωτογραφία, διαθέτει ακόμη και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.
Δειτε φωτογραφίες από το Instagram της Τάμτα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Joshua Volz: Στην Ελλάδα ο άνθρωπος της κυβέρνησης Τραμπ που καθοδηγεί τη προσπάθεια για τον Κάθετο Διάδρομο
- Motor Oil – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Όλα τα σενάρια για την ένταξη τον MSCI
- Οι SEXY μετοχές, τα μυστικά των ΓΕΚ και ΜΟΗ, ποια ειναι τα σημεία και τέρατα που ψάχνει η ΕΚ στην Metlen, τα Μάρμαρα Παυλίδη και η εξαπάτηση, γιατί πανηγυρίζουν στο ΜΜ, τι τρέχει με τον ανασχηματισμό, τα «μυστήρια» της υπουργού Όλγας, και η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου στο My Story
- Ερρίκος Αρώνες: Νέοι συνέταιροι η οικογένεια Βασιλόπουλου, στόχος τα ακίνητα 500 εκατ. και στο βάθος… ανάκτορα Τατοΐου