• LIFE&STYLE

    Παρανάλωμα του πυρός έγινε το σπίτι της αδερφής της Άννας Βίσση στο Μάτι

    • NewsRoom


    Οι νεκροί συνεχίζουν να αυξάνονται ώρα με την ώρα και οι καταστροφές που έχουν σημειωθεί είναι τεράστιες. Ο απολογισμός της τραγωδίας μετρά ζωές, περιουσίες και φυσικές καταστροφές. Ανάμεσα στους πληγέντες είναι και η αδερφή της Άννας Βίσση, η  Νίκη Βίσση, η οποία είχε σπίτι στο Μάτι.

    Η Λία Βίσση που βρισκόταν μαζί με την αδερφή της Άννα στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της:

    «Το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς! Δεν έμεινε τίποτα στο Μάτι… Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πέθαναν άνθρωποι, είναι απίστευτο. Ζούμε μια τραγωδία. Εγώ βρισκόμουν με την Άννα στη Θεσσαλονίκη για τη συναυλία της και έμαθα τι συμβαίνει από το τηλέφωνο. Στο σπίτι μου ήταν ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου και η μητέρα μου. Τα παιδιά άρπαξαν την μητέρα μου με το αυτοκίνητο και έφυγαν. Η Άννα είναι στο πλευρό μας… Πριν από λίγο πήρε στο σπίτι της και τη μητέρα μας… Αυτή ήταν η βασική μας κατοικία… Εντάξει έχουμε να μείνουμε κάπου, αλλά τώρα είμαστε στην περιοχή, στο Μάτι και στο σπίτι και μαζεύουμε τα συντρίμμια…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτη τραγωδία! Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Ξεκληρίστηκαν οικογένειες με ανήλικα παιδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκκληση για αίμα από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας για τους εγκαυματίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάχτη έγινε το σπίτι γνωστής τραγουδίστριας στην Κινέτα



    ΣΧΟΛΙΑ