Η εξάντληση και η κούραση των μοντέλων στα γυρίσματα του GNTM φάνηκαν για ακόμα μία φορά στο επεισόδιο της Τρίτης.
Την ώρα που οι 12 διαγωνιζόμενες βρίσκονταν απέναντι από τους κριτές του GNTM προκειμένου να ακούσουν τα σχόλιά τους για τη δοκιμασία αποχώρησης της ημέρας, η Μαρία έπαθε κράμπα στο πόδι της με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της.
Η Μαρία, που έχει κάνει την έκπληξη φέτος, φορούσε ψηλοτάκουνες μπότες, όταν έπαθε την κράμπα και κατέληξε στο έδαφος. Ωστόσο πρόλαβε με τα χέρια της προτού πέσει εντελώς κάτω αποφεύγοντας έτσι ένα μεγαλύτερο ατύχημα.
«Έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου!», αναφώνησε η Βίκυ Καγιά, η οποία τρόμαξε με την πτώση της κοπέλας.
Σαν μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά, η Άννα ένιωσε μία αδιαθεσία που την ανάγκασε να αποχωρήσει από το πλατό για λίγο μέχρι να νιώσει καλύτερα και να μην λιποθυμήσει.
Όλα συνέβησαν την ώρα που οι κριτές σχολίαζαν τη λήψη της Μαρίνας, η οποία στο τέλος ήταν και η διαγωνιζόμενη που βγήκε οριστικά εκτός «κούρσας».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.