• Gossip

    Παράφορα ερωτευμένοι Μπουρδούμης-Δροσάκη

    • NewsRoom
    μπουρδουμης

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης


    Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο έχει ανθίσει στη showbiz για δύο γνωστούς ηθοποιούς που διατηρούν σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Λένα Δροσάκη, οι οποίοι αν και δεν επιβεβαιώνουν τη σχέση τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, είναι παράφορα ερωτευμένοι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αγαπημένος ηθοποιός, συχνά εκμυστηρεύεται σε δικούς του ανθρώπους πως στο πρόσωπο της Λένας έχει βρει την ιδανική του σύντροφο.

    «Ζουν ένα παράφορο πάθος», τονίζουν οι ίδιες πηγές της εφημερίδας, «χαίρονται τον έρωτά τους, που δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει και σε πιο σοβαρά βήµατα. Για την ώρα απολαµβάνουν αυτό που έχουν, χωρίς να βιάζονται να δεσµευτούν περαιτέρω, µιας και είναι µόλις λίγους µήνες µαζί. Κανείς δεν µπορεί, όµως, να προδικάσει αν θα επιλέξουν αργότερα τον δρόµο της εκκλησίας».

    Οι δύο ηθοποιοί πηγαίνουν συχνά σε πρεµιέρες φίλων τους, αλλά µε το που βλέπουν κάποιον φωτογράφο αποµακρύνονται και ποζάρουν µε άλλα άτοµα. Κάτι τέτοιο έγινε και στην πρεµιέρα της παράστασης «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», όπου έδωσαν το «παρών» για να τιµήσουν τον ∆άνη Κατρανίδη και την Παναγιώτα Βλαντή.

    Η µόνη φορά που απαθανατίστηκαν στην ίδια φωτογραφία ήταν στα γενέθλια ενός καλού φίλου τους, σε µαγαζί του Χαϊδαρίου. Έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    δροσακη
    Λένα Δροσάκη

    Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης προηγουμένως βρισκόταν σε σοβαρή σχέση με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ωστόσο ένα έντονος καυγάς τους χώρισε μόλις ένα μήνα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Τότε, φήμες έλεγαν ότι η δημοσιογράφος είχε δει κάποια μηνύματα στο κινητό του ηθοποιού που την εξόργισαν και πήρε αμέσως την απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση τους.

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

    Όσο για τα επαγγελµατικά τους; Η Λένα ∆ροσάκη συνεχίζει να συναρπάζει στο «Έγκληµα στο Οριεντ Εξπρές», που παίζεται στο θέατρο «∆ανδουλάκη», και ξεκινά πρόβες για το «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας», που πρόκειται να παρουσιάσει σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ο Αιµίλιος Χειλάκης.

    Την ίδια στιγµή, ο Αλέξανδρος Μπουρδούµης πετυχαίνει µια από τις καλύτερες ερµηνείες του στο «Από Μηχανής Θέατρο» και στο έργο «Προσωπική συµφωνία» και ετοιµάζεται να επιστρέψει στην Επίδαυρο, όπου είχε εµφανιστεί όντας µαθητής ακόµα της δραµατικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης.

    Εκεί θα συµπράξει στην παράσταση «Προµηθέας ∆εσµώτης» που θα παρουσιάσει το ∆ΗΠΕΘΕ Πάτρας σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη µε πρωταγωνίστρια την Κάθριν Χάντερ, γεγονός που τον γεµίζει χαρά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα Παππά: «Ήμουν ζωντανή νεκρή για πρώτη φορά στη ζωή μου» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αποχώρησε ο Τόνι – Πάρτυ στο Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Madame X»: Αυτό είναι το νέο άλμπουμ της Μαντόνα – Πότε κυκλοφορεί το πρώτο single και video

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Όλο το παρασκήνιο της επανασύνδεσής τους



    ΣΧΟΛΙΑ