• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποχώρησε ο Τόνι – Πάρτυ στο Twitter

    • NewsRoom

    Αποχώρησε ο Τόνι από το Survivor


    Δύο αγωνίσματα, μία λιποθυμία, μία αποχώρηση και πολλά νεύρα είχαμε στο Survivor της Τρίτης. Στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο δύο μπέργκερ με τηγανιτές πατάτες, Άσπροι και Μαύροι τα έδωσαν όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο στο τέλος μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η άσπρη ομάδα.

    Η Κατερίνα Δαλάκα και η Σεντά κοντραρίστηκαν με την τελευταία να κάνει το 10-8 για την ομάδα της. Ένταση δημιουργήθηκε, όμως, όταν ο Τόνι βγήκε εκτός εαυτού και έβρισε λέγοντας «Τον π…!» στην Δαλάκα υποστηρίζοντας ότι εκνευρίστηκε με το τραγούδι του Σπύρου.

    Στο τέλος του αγωνίσματος και όσο οι δύο Έλληνες παίκτες καυγάδιζαν, ο Εμρέ ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνήλθε.

    Ακόμα ένα έπαθλο φαγητού διεκδίκησαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο αγώνισμα. Αυτή τη φορά η μαύρη ομάδα με αρχηγό την Δαλάκα επικράτησε με τελικό σκορ 10-8 και απόλαυσαν μπουτάκια κοτόπουλου. Ο Νίκος, ωστόσο, τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε ράμματα.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τόνι και ο Κυριάκος από την άσπρη ομάδα. Το τηλεοπτικό κοινό χάρισε τις περισσότερες θετικές ψήφους στον Κυριάκο με αποτέλεσμα ο Τόνι να είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

    Ο Έλληνας παίκτης που προκάλεσε αντιδράσεις όσο καιρό παρέμεινε στο ριάλίτι επιβίωσης, ξέσπασε σε κλάματα.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης, βέβαια, προανήγγειλε πως στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/04), εκείνος και ο Γιώργος Λιανός θα παίξουν στο «Πες το αλλιώς», ενώ το Σάββατο (20/04) θα διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην παραγωγή και στους παίκτες. Το πάρτι της Ένωσης θα προβληθεί την Κυριακή των Βαΐων (21/04).

    Δείτε βίντεο:

    Οι αντιδράσεις από το Twitter:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα Παππά: «Ήμουν ζωντανή νεκρή για πρώτη φορά στη ζωή μου» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιμολέων Διαμαντής: Τι αποκάλυψε για την Σπυριδούλα και το MasterChef (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Τι αποκάλυψε η Μελίσα για την Δαλάκα και τον Ατακάν



    ΣΧΟΛΙΑ