• LIFE&STYLE

    Ο υπέρμαχος του ΟΧΙ, θέλει τα ευρώ στην Βουλγαρία για να μην πληρώνει φόρους

    • NewsRoom


    Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο,  η απόφαση του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου να πληρωθεί για την συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη σε εταιρία της Βουλγαρίας πληρώνοντας φόρο μόλις 17 ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», οι καθαρές αποδοχές του καλλιτέχνη ήταν 16.500 ευρώ, ενώ οι κρατήσεις που έγιναν ήταν μόλις 17 ευρώ. Η κριτική που δέχεται κυρίως στο Facebook και στο twitter (‪#‎OXIκαιταλεφτάσεξένητράπεζα‬) αφορά την επιλογή του να ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

    Επί της ουσίας τον κατηγορούν ότι την ώρα που επιθυμούσε την επιστροφή στην δραχμή,  για να είναι σίγουρος έβαζε τα λεφτά του σε τράπεζες στην γειτονική Βουλγαρία.

    papakonstantinou vasilis theodorakisΥπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας: «Την Κυριακή… παίρνουμε πίσω την ζωή μας. Τους λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρα μας!»

     

    Προσπαθούν να πουν ότι δεν ήξερε τίποτα 

    Η υπόθεση της αμοιβής του απασχόλησε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, καθώς τέθηκε ως ερώτηση από την αντιπολίτευση, ενώ οι υπεύθυνοι του δήμου ζήτησαν να ελεγχθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

    Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή, κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, είπε πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό.

    «Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος» σημείωσε.

     



    ΣΧΟΛΙΑ