• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται η Βάσω Λασκαράκη! – Δείτε την αναγγελία γάμου

    • NewsRoom
    λασκαρακη-σουλτατος

    Βάσω Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος και Μελέτης Ηλίας


    Παντρεύεται για δεύτερη φορά η αγαπημένη ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Εστία».

    Το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ σχεδιάζει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη από όπου και κατάγεται ο διάσημος σεφ.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 2,5 χρόνια στο νησί. Τότε η ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη και η συναναστροφή τους περιορίστηκε σε φιλικό επίπεδο.

    Έναν χρόνο αργότερα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συναντήθηκαν ξανά, καθώς ο σεφ μεσολάβησε σε έναν γνωστό του προκειμένου να την εξυπηρετήσει για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο που ήθελε.

    Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

    Δείτε την αναγγελία:

    «Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη».

    λασκαρακη-σουλτατος
    Η αναγγελία γάμου του ζευγαριού

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για την Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-σοκ από γνωστό ηθοποιό: «Ήμουν αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ