• LIFE&STYLE

    Αποκάλυψη-σοκ από γνωστό ηθοποιό: «Ήμουν αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη»

    • NewsRoom
    αλκοολ


    Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό αποκάλυψε γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Ο λόγος για τον Νίκο Ζιάγκο ο οποίος μίλησε για το αλκοόλ, αλλά και τα ναρκωτικά για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη.

    «Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικά απ’ όλα, το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα.

    Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός “κρασάρει”», εξομολογήθηκε ο Νίκος Ζιάγκος.

    Ο ηθοποιός μπήκε στο χώρο της showbiz σε νεαρή ηλικία ως μοντέλο διαφημίσεων στην τηλεόραση και όχι μόνο. Στη συνέχεια φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και γρήγορα η ήδη γνώριμη τηλεοπτική φυσιογνωμία του βρήκε τον δικό της χώρο στην ΕΡΤ, στις αρχές της δεκαετίας του 80, με τις εκπομπές-τηλεπαιχνίδια «Σφυγμομέτρηση» και «Τυχερή πτήση», που παρουσίαζε ο ίδιος.

    Έχει παίξει σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως «Το μονοπάτι της αγάπης», «Ο ήχος της σιωπής», «Πολυθρόνα για τρεις», «Παραμύθι χωρίς όνομα» και άλλες. Επίσης το βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνει μια σπουδαία τηλεοπτική δουλειά, παραγωγής του 1984 της Columbia Pictures Television. Πρόκειται για την αμερικάνικη τηλεταινία «First Olympic Games», στην οποία υποδύθηκε τον Σπύρο Λούη και ο Λουί Ζουρντάν τον Πιερ ντε Κουμπερτέν.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτει: «Κατέθεσα αίτηση πτώχευσης, αλλά…» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Έρχεται η κόρη της Καίτης! – Η αντίδραση του Ηλία



    ΣΧΟΛΙΑ