• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται η πριγκίπισσα Βεατρίκη – Ορίστηκε η επίσημη ημερομηνία γάμου

    • NewsRoom

    Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι και πριγκίπισσα Βεατρίκη


    Στις 29 Μαΐου ορίστηκε η ημερομηνία γάμου της πρίγκιπισσας Βεατρίκης και του αγαπημένου της Ιταλού επιχειρηματία, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

    Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, μετά το σοκ του Megxit και το σκάνδαλο γύρω από το πρόσωπο του πρίγκιπα Άντριου, επανέρχεται στις χαρές της με τον επικείμενο γάμο της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ και κόρη του Άντριου, Βεατρίκη.

    Αν και το ζευγάρι αναμένεται να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μην δημοσιοποιήσει ιδιαίτερα το γάμο του, εξαιτίας του πατέρα της νύφης, οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για την μεγάλη αυτή ημέρα.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια εκκλησία θα παντρευτούν, ωστόσο η γαμήλια δεξίωση θα γίνει με κάθε επισημότητα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το χώρο εκτιμάται ότι παραχώρησε η βασίλισσα Ελισάβετ για να τονώσει την διάθεση της εγγονής της.

    Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε τον καλό της τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ το λαμπερό πάρτι έγινε τον Δεκέμβριο.

    Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι

    Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2018. Προηγουμένως και για 10 ολόκληρα χρόνια, η Βεατρίκη ήταν σε σχέση με το στέλεχος της Uber, Ντέιβ Κλαρκ.

    Ο γαμπρός, που είναι ήδη πατέρας ενός 3χρονου αγοριού, έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, το κόστος της οποίας εκτιμάται στις 100.000 λίρες.

    Παρά το σκάνδαλο, αναμένεται να συνοδεύσει τη νύφη, ο πατέρας της Άντριου, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η αδελφή της Ευγενία, η οποία παντρεύτηκε το 2018.

    Πρίγκιπας Άντριου και πριγκίπισσα Βεατρίκη

    Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «The Big Change» πρόσφατα ανακοίνωσε μια σειρά από σχέδια και συνεργασίες, ενισχύοντας τα σενάρια περί αναβάθμισης τόσο της ίδιας όσο και της αδελφή της στη βρετανική μοναρχία, ειδικά μετά και το Megxit.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι



    ΣΧΟΛΙΑ