• Πολιτική

    Χωρίς τέλος τα σκάνδαλα του πρίγκιπα Άντριου: Oι μασέζ μπαινόβγαιναν στο παλάτι για να… τον χαλαρώνουν!

    • NewsRoom


    Σε νέες αποκαλύψεις γύρω από τις αμφιλεγόμενες προτιμήσεις του πρίγκιπα Άντριου προχωρά ο βρετανικός Τύπος,  την  ώρα που με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η δημοσίευση της συνέντευξη της Βιρτζίνια Ρόμπερτ, η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον όταν ήταν μόλις 17 ετών.

    Η βρετανική εφημερίδα The Sun αποκάλυψε ότι στο Παλάτι πηγαινοέρχονταν μασέζ, ύστερα από πρόσκληση του πρίγκιπα Άντριου. Μάλιστα, μια από αυτές, η Γαλλίδα Μονίκ Τζιανελόνι, φέρεται να μπαινόβγαινε στο Παλάτι το 2000 προκειμένου να «χαλαρώσει» τον πρίγκιπα Άντριου. Η ίδια ισχυρίζεται πως την είχε προσλάβει η Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία συντόνιζε το «χαρέμι» του Αμερικανού φίλου του πρίγκιπα, Τζέφρι Έπσταϊν.

    Η Μονίκ επιμένει ότι, κάθε φορά που έμπαινε στο Παλάτι, δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. «Ήταν τόσο εύκολο να μπει κανείς στο παλάτι», δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ προχωρά σε «ανατριχιαστικές» αποκαλύψεις σχετικά με τις συναντήσεις τους.

    «Όταν έμπαινα στην κρεβατοκάμαρα, ο πρίγκιπας Άντριου με περίμενε με το μπουρνούζι». Όπως αναφέρει, του έκανε μασάζ ενώ ήταν γυμνός, φορώντας στη μέση μόνο μία πετσέτα. Το μασάζ γινόταν δίπλα σε μία φωτογραφία της τότε συζύγου του, Σάρα Φέργκιουσον, και των παιδιών τους, των πριγκιπισσών Βεατρίκης και Ευγενίας. Η τότε γραμματέας του πρίγκιπα Σαρλότ Μάνλι φέρεται να της έκλεινε τα ραντεβού και να της έκοβε, κάθε φορά, μία επιταγή των 75 λιρών για τις υπηρεσίες της.

    Σήμερα η 55χρονη Μονίκ είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη νότια Γαλλία.

    Σχολιάζοντας τα όσα είπε η Γαλλίδα μασέζ, ανώνυμη βασιλική πηγή υποστήριξε πως «ο Άντριου έκανε τακτικά μασάζ, αλλά δεν υπήρχε κάτι το δυσάρεστο». Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του Παλατιού έσπευσε να δηλώσει: «Δεν σχολιάζουμε ένα ιδιωτικό θέμα και δεν σχολιάζουμε το θέμα της ασφάλειας».

    Η συνέντευξη της Βιρτζίνια Ρόμπερτς

    Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Βιρτζίνια Ρόμπερτς στο BBC, όπου η ίδια μιλάει για πρώτη φορά δημοσίως σχετικά με την τραυματική εμπειρία που είχε σε ηλικία 17 ετών, το 2001, όταν φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρίγκιπα.

    Η Βιρτζίνια ήταν μία από τις «σεξουαλικές σκλάβες» του Αμερικανού παιδόφιλου και φίλου του πρίγκιπα Άντριου, Τζέφρι Έπσταϊν.

    Η συνέντευξη της Βιρτζίνια βλέπει το φως της δημοσιότητας ενώ ο Βρετανός πρίγκιπας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της όταν ήταν ανήλικη. «Δεν έχω καμία ανάμνηση από τη συνάντησή μου με αυτήν την κυρία, τίποτα απολύτως» είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξή  που είχε παραχωρήσει στο BBC.

    Στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης της στην εκπομπή «Panorama» του BBC , η Βιρτζίνια υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Άντριου κοιμήθηκε μαζί της όταν ήταν έφηβη και προσθέτει ήταν μία «τρομακτική περίοδος στη ζωή της». Η 30χρονη σήμερα Βιρτζίνια ,είναι παντρεμένη και έχει το επώνυμο Τζιουφρ.



    ΣΧΟΛΙΑ