• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

    • NewsRoom
    Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Τον γάμο της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ετοιμάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της. Φέτος βρίσκεται στο τιμόνι της δημοφιλούς εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται στον ΣΚΑΪ, ενώ το όνομά της έχει ακουστεί και για πιθανή εκπομπή που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο.

    Βέβαια, δεν αποκλείεται να παρουσιάσει ξανά το ριάλιτι μόδας My Style Rocks.

    Στην προσωπική της ζωή, τα τελευταία τρία χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, από τον οποίο φαίνεται πως δέχτηκε πρόταση γάμου μέσα στο περασμένο φθινόπωρο.

    Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, δεν αποχωρίζεται το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο βλέπουμε να φοράει σε κάθε φωτογραφία της.

    Σύμφωνα με το Happy Day και το ρεπορτάζ του περιοδικού You, το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι.

    Ειδικότερα, το στενό τους περιβάλλον υποστηρίζει ότι θέλουν να γίνει το καλοκαίρι ο γάμος τους και να είναι ανοιχτός προκειμένου να δώσουν όλοι το «παρών».

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο οικογένειες έχουν ήδη γνωριστεί από την περασμένη χρονιά και το ζευγάρι έχει ταξιδέψει μαζί αρκετές φορές στη Ρόδο, όπου είναι το πατρικό της Κωνσταντίνας.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Green Day ακύρωσαν συναυλία τους στη Ρωσία – Έρχονται κι άλλες ακυρώσεις

    Η Άννα Βίσση στο Σπίτι με το MEGA

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ