• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται γνωστή παρουσιάστρια με κουμπάρα την Κατερίνα Καινούργιου (video)

    • NewsRoom

    Κατερίνα Καινούργιου


    Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, με τον αγαπημένο της, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του OPEN «Μεσημέρι YES».

    Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN με το «Ώρα Ελλάδος 5:30», αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την καθημερινότητά της και τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες.

    «Μετακόμισα και παντρεύομαι, δεν έχω άλλες αλλαγές στη ζωή μου», δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη, ενώ αποκάλυψε ότι κουμπάροι της θα είναι η κολλητή της, Μαλβίνα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

    Για τον Πέτρο Ιακωβίδη, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι «ακόμα δεν του το έχει ανακοινώσει ο γαμπρός, ας το κάνω εγώ» και συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι θα έχει ακόμα έναν κουμπάρο, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος του συντρόφου της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

    Όσον αφορά τον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, η όμορφη δημοσιογράφος τον χαρακτήρισε «τυπάρα».

    «Δεν υπάρχει ο Ιορδάνης. Είναι χαλαρός, από τους ωραιότερους τύπους που έχω γνωρίσει», δήλωσε η ίδια.

    Ανθή Βούλγαρη

    Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι θα ήθελε να συναντήσει τηλεοπτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    «Αυτό τον καιρό θα ήθελα να κάνω μια συνέντευξη με τον πρωθυπουργό της χώρας», δήλωσε.

    Σχετικά με ένα παλαιότερο περιστατικό που είχε συμβεί σε παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Χωμενίδη, η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε πως «ναι, θα τον καλούσα σε ένα τετ α τετ γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις και νομίζω πως οι παρεξηγήσεις λύνονται με τον διάλογο».

    Τέλος, η όμορφη δημοσιογράφος του OPEN πρόδωσε με χαμόγελο πως πια δεν έχει το περίφημο σωσίβιο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor, καθώς το πέταξε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης μετακόμισης της.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ