• LIFE&STYLE

    Παντρεύτηκε η Πάρις Χίλτον – Τριήμεροι εορτασμοί στο Μπελ Έαρ

    • NewsRoom
    Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ριμ

    Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ριμ


    Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κάρτερ Ριμ παντρεύτηκε η «χρυσή» κληρονόμος Πάρις Χίλτον σε μια φαντασμαγορική τελετή, με τους εορτασμούς να διαρκούν τρεις μέρες.

    Η γαμήλια τελετή διεξήχθη στην έπαυλη του προπάππου της, Μπάρον Χίλτον, στο Μπελ Έαρ. Σήμερα θα γίνει μια μεγάλη γιορτή στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα, ενώ οι εορτασμοί αναμένεται να κορυφωθούν το Σάββατο.

    Μάλιστα, τους εορτασμούς μετά τον γάμο θα καταγράψουν οι κάμερες για το νέο ριάλιτι με τίτλο Paris in Love, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Peacock. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη.

    Η εντυπωσιακή νύφη φόρεσε ένα λευκό νυφικό σχεδιασμένο από τον οίκο Valentino και οι παράνυμφες custom made φορέματα σε ροζ απόχωρηση από το brand Alice + Olivia. Ήδη χθες, Πέμπτη, η Πάρις άλλαξε πολλά φορέματα κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

    Το θέμα που επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ήταν μια παραλλαγή του διάσημου μυθιστορήματος «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», με το όνομα της Πάρις να πρωταγωνιστεί.

    Το σκηνικό ταίριαζε με το στιλ της Πάρις, αφού τα λουλούδια, αλλά και οι σαμπάνιες και τα μπισκότα για τους καλεσμένους ήταν ροζ. Τα ονόματα του ζευγαριού ήταν χαραγμένα πάνω τους, σύμφωνα με το Page Six.

    Το λαμπερό ζευγάρι επισημοποίησε δημόσια τη σχέση του τον Απρίλιο του 2020, ενώ αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2021.

    «Είμαι ενθουσιασμένη για το νέο μου ξεκίνημα. Ο Κάρτερ είναι τόσο υποστηρικτικός. Η σχέση μας είναι πολύ σπάνια, κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο», είχε δηλώσει για τον σύντροφό της, η 40χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας για τον συγγραφέα και επίσης, πάμπλουτο σύντροφό της.

    «Just Married!», έγραψε η Πάρις στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, κάτω από μια φωτογραφία, στην οποία φοράει το νυφικό της.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

    Πάρις Χίλτον
    Η Πάρις και ο Κάρτερ σε πρόσφατο γκαλά

    Διαβάστε επίσης:

    Συνεργασία-έκπληξη της Μαρί Σαντάλ με τις αδελφές Χίλτον

    Κυπριακό διαβατήριο στον πλέον καταζητούμενο επιχειρηματία του κόσμου που «πάρταρε» με την Πάρις Χίλτον



    ΣΧΟΛΙΑ