• LIFE&STYLE

    Πάνω στη σκηνή γιόρτασε τα γενέθλια της η Άννα Βίσση – Η «καζούρα» για την ηλικία της (video)

    • NewsRoom


    Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα γενέθλια πάνω στο σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, στο «Hotel Ερμού», κατά την πρεμιέρα της το βράδυ της Παρασκευής.

    Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκανε την είσοδο της φορώντας μαύρα γυαλιά και ερμηνεύοντας το «Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου», ενώ οι μουσικοί της ορχήστρας έφεραν τρεις τούρτες για να σβήσει τα κεράκια.

    «Πρεμιέρα σήμερα, γενέθλια σήμερα! Να με χαίρεστε!» είπε η Άννα Βίσση, απευθυνόμενη προς το κοινό, ενώ λίγο μετά σχολίασε: «Μα πόσα κεριά βάλατε;… Όλα μαζί είναι κάπου 80 και κάτι. Μα, τι θέμα κι αυτό με την ηλικία;… Μέχρι και σίριαλ έχω γίνει!».

    Παράλληλα,  στη γιγαντοοθόνη του «Hotel Ερμού» πρόβαλε το γνωστό βίντεο από τη τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε», όπου μια γιαγιά ρωτάει με εμμονή τη «Ζουμπουλία» (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου): «Η Βίσση πόσο είναι;». Και στο τέλος, όταν νομίζει πως ακούει την ηλικία «84», λέει θριαμβευτικά: «Ε, δε στο έχω πει ότι είναι πιο μεγάλη από μένα!».

    Ακολούθησαν γέλια, χειροκροτήματα, πυροτεχνήματα και πολλές ευχές, ενώ ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο Νίκος Καρβέλας. Η Άννα Βίσση, ξεκαρδισμένη στα γέλια, έσκυψε να τον φιλήσει όταν όλοι της τραγουδούσαν «…μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά».



    ΣΧΟΛΙΑ