• LIFE&STYLE

    Πανικός στη Νέα Υόρκη: Γερανός πέφτει και διαλύεται πάνω στη γέφυρα Tappan Zee (Video)

    • NewsRoom
    Tappan Zee Bridge


    Σοκαριστικό βίντεο δείχνει πως ένας γερανός έπεσε πάνω στη γέφυρα Tappan Zee, στη Νέα Υόρκη. Ο γερανός έπεσε, διαλύθηκε πάνω στη γέφυρα και διέκοψε την  κυκλοφορία. Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές αρχές υπάρχουν τραυματίες, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός τους. Οι περαστικοί έμειναν άφωνοι μπροστά στο θέαμα και πραγματικά φαίνεται να γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο.

    Ο χειριστής του γερανού πιθανότατα έπεσε στον ποταμό Hudson, που διασχίζει τη γέφυρα Tappan Zee. Ο γερανός χρησιμοποιούνταν στα έργα που γίνονται για τη δημιουργία νέας γέφυρας, δίπλα στην Tappan Zee, η οποία αποτελεί μία από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής.

    Η γέφυρα Tappan Zee, μετά την πτώση του γερανού
    Η γέφυρα Tappan Zee, μετά την πτώση του γερανού

    Η γέφυρα Tappan Zee, μετά την πτώση του γερανού

    Ο Andrew Cuomo, εκπρόσωπος της κυβέρνησης στη Νέα Υόρκη  δήλωσε ότι ο γερανός εκτελούσε εργασίες ρουτίνας στη νέα γέφυρα και είναι άγνωστο τι προκάλεσε την προσγείωση του γερανού. Τα αυτοκίνητα προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύγκρουση με τα εξαρτήματα του γερανού, που ερχόντουσαν ολοταχώς επάνω τους.

    https://www.youtube.com/watch?v=onzhlLTu1yw

    Συνεχίζει λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει την κυκλοφορία μέχρι οι ειδικοί να πιστοποιήσουν ότι το σημείο είναι ασφαλές. Δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαρκέσει αρκετές ώρες.

    Τapan zei bridge

    Είναι μια παλιά γέφυρα και χρειαζόταν κάποιες επιδιορθώσεις. Ένας περαστικός με όχημα ήταν σε γήπεδο κοντά στη γέφυρα, όταν άκουσε έναν πολύ δυνατό θόρυβο αλλά και φρεναρίσματα. Όλη η γέφυρα ταρακουνήθηκε. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι η γέφυρα κατέρρεε, λόγω του ότι είναι αρκετά παλιά.

    -tapan-zee-bridge-crane1

    Τα εξαρτήματα και η  βάση του πελώριου γερανού έπεσαν πάνω στην ημιτελή νέα γέφυρα, η οποία διασχίζει το ποτάμι μεταξύ των πόλεων Westchester και Rockland. Μετά τη σύγκρουση πολλές βάρκες – που μεταφέρουν τους εργαζόμενους που δουλεύουν στη γέφυρα – έκαναν ελιγμούς στο ποτάμι, ενώ κάποιοι άλλοι έπεσαν μέσα στο ποτάμι.

    -tapan-zee-bridge-crane

    Η πόλη Rockland έστειλε αμέσως ελικόπτερο και θαλάσσια μέσα για να βοηθήσουν σε ο, τι χρειαστεί. Η νέα γέφυρα είναι υπό κατασκευή εδώ και τρία χρόνια και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2018 με κόστος 3, 9 δις $.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ine-episimo-o-trump-olotachos-gia-tin-proedria-ton-ipa/62471



    ΣΧΟΛΙΑ