• LIFE&STYLE

    Όταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνάντησε τον Σον Κόνερι

    • NewsRoom

    Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Σοκ Κόνερι


    Με αφορμή τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού Σον Κόνερι, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θυμάται τη μέρα που είχε γνωρίσει και συνομιλήσει μαζί του το 2001.

    Ο θρυλικός Σον Κόνερι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών την περασμένη Παρασκευή. Το 2001 είχε επισκεφτεί την Ελλάδα, ενώ η Ντόλλυ Γουλανδρή είχε παραθέσει δείπνο προς τιμήν του. Εκεί συναντήθηκε και συνομίλησε με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κ. Βαρδινογιάννη μοιράστηκε με τον κόσμο μια κοινή τους φωτογραφία, καθώς και ένα κομμάτι από την συζήτηση που είχαν αναφορικά με τον Παρθενώνα.

    «Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια.

    Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή.

    ‘Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο’ μου είπε.

    ‘Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;’ του απάντησα με έκπληξη.

    ‘Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα’ μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας.

    Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή. “Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο” μου είπε. “Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;” του απάντησα με έκπληξη. “Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα” μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna V. Vardinoyannis (@mariannavardinoyannis) στις



    ΣΧΟΛΙΑ