• LIFE&STYLE

    Oσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου: «Σαρώνει» η Ελλάδα με 5 υποψηφιότητες

    • NewsRoom
    Μεγάλη επιτυχία για τους πρωταγωνιστές

    Μεγάλη επιτυχία για τους πρωταγωνιστές


    «Σαρώνουν οι ελληνικές παραγωγές στα φετινά «AVN Awards», τα γνωστά και ως «Όσκαρ» των ταινιών της βιομηχανίας ενηλίκων.

    Τα εν λόγω βραβεία αποτελούν τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως στον χώρο των ταινιών πορνό και φέτος συμπληρώνουν 40 χρόνιας ζωής.

    Η επετειακή τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στο ολοκαίνουργιο (άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2021) Resorts World Theatre του Λας Βέγκας, χωρητικότητας 5.000 θεατών.

    Στη φαντασμαγορική τελετή απονομής η Ελλάδα θα έχει ελληνική εκπροσώπηση, αφού η χώρα μας συγκέντρωσε 5 υποψηφιότητες.

    Στο εντυπωσιακό Resorts World Theatre του Λας Βέγκας οι ελπίδες της Ελλάδας για το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο είναι μεγάλες.

    Κι αυτό γιατί η ελληνική παρωδία της ταινίας Barbie, που προκάλεσε πανικό το περασμένο καλοκαίρι, έχει αρχίσει να συζητιέται σε διεθνές επίπεδο.

    Η Christy White, πρωταγωνίστρια της ταινίας σάρωσε στα εγχώρια EroticART Awards και τώρα είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

    Μαζί της, υποψήφιος, είναι και ο συμπρωταγωνιστής της, Sakis Dermatis, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα που βλέπουμε στις ελληνικές υποψηφιότητες των φετινών AVN Awards είναι αυτά των Ίννα Ιννάκι, Τεό, Misha Maver, Kate Quinn και Nek Sinner.

    Αναλυτικά οι πέντε κατηγορίες στις οποίες έχουμε ελληνική εκπροσώπηση:
    Καλύτερο αφιέρωμα: Barbie, SugarBabes.tv
    Καλύτερη διεθνής γυναίκα ηθοποιός της χρονιάς: Christy White
    Καλύτερη διεθνής σκηνή Άντρας-Γυναίκα: Christy White και Sakis Dermatis, Barbie, SugarBabes.tv
    Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή Inna Innaki, Misha Maver και Teo, SugarBabes.tv
    Καλύτερη POV σκηνή: Kate Quinn και Nek Sinner, SugarBabes.tv

     

     

    Οπως γράφει στο instagram ο πρωταγωνιστής Φ. Αρβανίτης για την ταινία:

     

    Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η ταινία είναι μακράν η καλύτερη ελληνική παραγωγή ως τώρα. Just watch it κ θα καταλάβεις ότι είναι πολύ μπροστά από κάθε άποψη. ITS AN ACTUAL MOVIE🎬. Για μένα ήταν όχι απλά η πιο fun εμπειρία ως τώρα όσον αφορά τα γυρίσματα αυτού του τύπου αλλά κ η πιο εύκολη ως τώρα. Φάγαμε απειρη ταλαιπωρία λόγω των συνθηκών(ζεστη, άπειρες ώρες γυρισμάτων για το θεατρικό κομμάτι κάτω απ τον ήλιο κλπ) αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν ένιωθα ότι δούλευα,εκανα το hobby μου. Ο λόγος; Η @christy.white__ . Γράψαμε απ το 0 το σενάριο (στα αγγλικά παρακαλώ)στον ελεύθερο μας χρόνο , τρέξαμε για τα props της ταινίας στον ελεύθερο μας χρόνο, οργανώσαμε εξ ολοκλήρου όλη τη σκηνοθεσία κ τη παραγωγή εμείς. It was our project κ ας ανοίκει στον Τεως Βασιλιά(skip the inside joke). 2,5 μήνες προγραμματισμό,2 βδομαδες να γραφτεί το σενάριο,πολλές πρόβες(😏)3 μέρες γυρίσματα, 10 μέρες μοντάζ. Σημαντικός παράγοντας για το ότι πρώτη φορά ένιωσα ότι δε δουλεύω είναι το ότι δεν ένιωσα το βάρος του να το «κουβαλησω» μιας κ το έκανε εκείνη(alright I’ll take some credit,μην επιμένετε,κάτι έκανα🤙). Όλες οι σκηνές του θεατρικού που γυρίσαμε μαζί βγηκανε με το πολύ 2 takes, σε αντίθεση με άλλες παραγωγές που -καλώς η κακώς- μου βγαίνει η πιστη. Η ταινία είναι αγγλόφωνη , δεν είναι η μητρική της γλώσσα σε αντίθεση μ εμένα κ τα έλεγε όλα τσακ μπαμ όταν άλλοι δε τα λένε στη μητρική τους.Το «ακατάλληλο» κομμάτι της ταινίας δε χρειάζεται σχολιασμό, ο,τι πιο εύκολο(δεν ήταν acting *cough cough*). She’s a pro , she’s already a ⭐️ και θα πάει πολύ μακριά στη βιομηχανία. It was a fun ride.Thanks for the experience you f*cking



    ΣΧΟΛΙΑ