• LIFE&STYLE

    Όλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στον γάμο της;

    • NewsRoom

    Όλγα Κεφαλογιάννη


    Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο σύζυγός της, Μάνος Πενθερουδάκης δεν είναι πια μαζί

    Σε διαζύγιο προχωρούν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη, μετά από 9 χρόνια γάμου.

    Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η ίδια η βουλευτής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Athens Voice. Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείσα από την δημοσιογράφο για την προσωπική της ζωή και ποιοι είναι οι στόχοι που βάζει για το 2020, η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε:

    «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής, μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος, που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

    Μάνος Πενθερουδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2010. Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι. Η βουλευτής και ο σύζυγός της, που είναι κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα, είχαν καταφέρει να μην απασχολούν με το κομμάτι της προσωπικής τους ζωής, αφού δεν εξέθεταν τον γάμο τους στα φώτα της δημοσιότητας.

    Μάνος Πενθερουδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη



    ΣΧΟΛΙΑ