• First Top Stories

    Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο iPhone που θα παρουσιάσει η Apple σε λίγες ώρες

    • NewsRoom
    Τιμ Κουκ, CEO της Apple

    Τιμ Κουκ, CEO της Apple


    Σε λίγες ώρες η Apple θα παρουσιάσει στο κοινό το νέο iPhone. Το 7ο στη σειρά κινητό υπερπαραγωγή της γνωστής εταιρείας θα μας το συστήσει ο Tim Cook, CEO της Apple. Την παρουσίαση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε live από το mononews.gr στις 20.00 ώρα Ελλάδας (10.00 π.μ. ώρα Σαν Φρανσίσκο).

    Το νέο iPhone δεν αναμένεται να αλλάξει, κατά πολύ, όσον αφορά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του, ωστόσο, οι ειδικοί επί του θέματος πιστεύουν πως τα νέα υπέρ-κινητά θα έχουν τις παρακάτω αλλαγές.

    Θα υπάρχουν και πάλι δύο μεγέθη. Το ένα θα έχει 4.7 ίντσες και το άλλο 5.5 ίντσες. there-will-be-two-models-again

    Το μικρότερο κινητό θα έχει μεγαλύτερη camera! Αυτό σημαίνει πως θα έχει μεγαλύτερο αισθητήρα, ο οποίος θα μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερο φως για φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση.

    the-47-inch-iphone-will-have-a-larger-camera

    Το μεγαλύτερο μοντέλο αναμένεται να έχει διπλή κάμερα, που σημαίνει ότι θα μπορεί να τραβά δύο εικόνες μαζί και να τις “ράβει” σε μία.

    iphone 3

    Η πιο ιδιαίτερη και καινοτόμος αλλαγή, που σίγουρα θα μας κάνει να αναρωτηθούμε γιατί το έκαναν αυτό, θα είναι ότι το νέο ipnone δεν θα έχει πλέον υποδοχή για ακουστικά. Αντί λοιπόν για τις κλασσικές υποδοχές και τα συνηθισμένα ακουστικά, στο νέο κινητό θα μπορούμε να συνδέσουμε τα ακουστικά με τη θύρα Lightning ή να χρησιμοποιήσουμε ακουστικά bluetooth. Κατά πάσα πιθανότητα η συσκευασία του νέου Apple θα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι lightning ακουστικά. iphone4

    Η Apple θα λανσάρει νέα wireless ακουστικά τα οποία θα σχετίζονται με την μη ύπαρξη της υποδοχής των ακουστικών στο νέο τηλέφωνο. 

    iphone 5

    Τι γίνεται, όμως, αν έχετε συμβατικά ακουστικά και θέλετε να τα συνδέσετε με το νέο σας τηλέφωνο; Σύμφωνα με τον αναλυτή, Ming Chi-Kuo, της KGI Securities, η Apple θα περιλαμβάνει πιθανόν ένα dongle, που θα σας επιτρέπει να συνδέσετε τα ακουστικά σας στην θύρα Lightning.

    ipnhone 6Το γνωστό home button δεν θα είναι απλά ένα κουμπί σύμφωνα με μία έκθεση του Mark Gurman στο Bloomberg. Αντί αυτού θα είναι ένα ευαίσθητο στην πίεση pad χωρίς κινούμενα μέρη. 

    iphone 7Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο iphone θα έχει δύο διαφορετικά χρώματα. Φήμες κάνουν λόγο για ένα σκούρο μπλε και ένα γυαλιστερό μαύρο χρώμα!iphone8iphone9Πάνε δύο χρόνια από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το Apple Watch και όπως είναι λογικό πολλοί αναμένουν μία νέα κυκλοφορία. Οι γνώστες αναφέρουν πως μπορεί αύριο να παρουσιαστεί και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Apple Watch, ωστόσο οι αλλαγές δεν θα είναι και ιδιαίτερα μεγάλες.

    iphone10Η Beats που ανήκει και αυτή στην Apple θα ανακοινώσει το λανσάρισμα ενός νέου ζευγαριού  ακουστικών σύμφωνα με ένα δελτίο που διέρρευσε κατά λάθος στην Ευρώπη.

    there-might-be-new-headphones-from-beatsΤα νέα 4 λειτουργικά συστήματα της Apple iOS 10, MacOS Sierra, tvOS και WatchOS 3 έχουν μπει ήδη σε μορφή beta . Οι τελικές ημερομηνίες για να μπουν κανονικά σε λειτουργία, θα ανακοινωθούν, όπως εικάζεται, σε λίγες ώρες.well-get-a-final-release-date-for-ios-10-macos-sierra-tvos-and-watchos-3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ageism-otan-akous-oti-ise-idanikos-alla-poli-megalos-gia-ti-thesi/71905



    ΣΧΟΛΙΑ