• LIFE&STYLE

    Δείτε τα εκπληκτικά γραφεία της Google

    • NewsRoom


    Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εργασιακές εγκαταστάσει στον κόσμο βρίσκεται η Google και δικαίως, καθώς παρέχει όλες τις ανέσεις στους 1.200 υπαλλήλους της στο Σίδνεϊ.

    Στις κτιριακές της εγκαταστάσεις υπάρχει ακόμα και δωμάτιο “χαλάρωσης” με χαμηλό φωτισμό, φυτά, μαλακό πάτωμα και καναπέδες για τους κουρασμένους εργαζόμενους.

    Ανάκλιντρα κρεμασμένα από τοίχους, δωμάτιο επιτραπέζιων παιχνιδιών και στούντιο ηχογράφησης μουσικής είναι μόνο μερικές από τις προσφερόμενες απολαύσεις στο προσωπικό, στα κεντρικά γραφεία της Google στο Σίδνεϊ.

    Ψυχαγωγία

    Ο παγκόσμιως κολοσσός φροντίζει και για την ψυχαγωγία των υπαλλήλων της, παρέχοντάς τους γυμναστήριο στο υπόγειο στο οποίο υπάρχει τοίχος αναρρίχησης, τραπέζι πινγκ πονγκ και χούλα χουπ. Ένα στούντιο μουσικής γεμάτο με κιθάρες, μικρόφωνα και ενισχυτές βρίσκεται επίσης στο υπόγειο, ενώ για όσους θέλουν να κάνουν ένα πιο ήσυχο διάλειμμα υπάρχει ένα δωμάτιο με παζλ, μια βιβλιοθήκη, αλλά και διαθέσιμα ανάκλιντρα για ύπνο.

    Διατροφή

    Όμως η Google δεν θα μπορούσε να μην μεριμνά και για τη διατροφή όσων εργάζονται σε αυτή, αλλά και των επισκεπτών, παρέχοντάς τους σκούτερ κατά την άφιξή τους, ώστε να φτάσουν στον μπουφέ με το πρωινό, που δημιουργήθηκε από τους σεφ της εταιρείας. Πλυν του πρωινού, η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία καφετεριών με ευρεία γκάμα κουζινών, ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα των εργαζομένων.

     



    ΣΧΟΛΙΑ