• LIFE&STYLE

    Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Ματίνα Παγώνη – «Απόκριες δεν θα κάνουμε!» (video)

    • NewsRoom

    Τάκης Ζαχαράτος, Ματίνα Παγώνη


    Μετά τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο Τάκης Ζαχαράτος «μεταμορφώθηκε» σε Ματίνα Παγώνη.

    Μέσα από ακόμα ένα σατιρικό βίντεο, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός κωμικός μιμείται την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), κ. Ματίνα Παγώνη και προειδοποιεί τον κόσμο ότι ούτε φέτος θα κάνουμε Απόκριες, καθώς «ο κορονοϊός μάς χορεύει τσάμικο»!

    «Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μάς χορεύει τσάμικο ο κορονοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε;», επισημαίνει ο Τάκης Ζαχαράτος.

    Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν το κλειστό λιανεμόριο, τα κομμωτήρια και τα νυχάδικα, οι ανθρώπινες σχέσεις στο δεύτερο lockdown, το Survivor, αλλά και οι εξορμήσεις των Ελλήνων σελέμπριτι στο Ντουμπάι.

    Πάντως, υπενθυμίζουμε ότι η κ. Παγώνη δήλωσε σχετικά με τις Απόκριες:

    «Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες πόσο θα κρατηθούν τα μέτρα. Είναι δύσκολες μέρες, το ξέρουμε όλοι. Καρναβάλι δε θα γίνει, είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας να γίνονται καρναβάλια; Χτες ήταν λίγα τα κρούσματα, αλλά ήταν πολύ λίγα και τα τεστ. Πάντα τις αργίες δεν μπορούν να γίνουν πολλά τεστ».

    Διαβάστε επίσης:

     Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά

    Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια – Δείτε το πρώτο trailer

    Γώγος: Στο τραπέζι lockdown τύπου Μαρτίου – «Όχι» στο άνοιγμα του λιανεμπορίου



    ΣΧΟΛΙΑ