ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Στέφανος Κορκολής έδωσε «μάχη» με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να βγει νικητής.
Ο γνωστός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας του με ψυχραιμία και όπως λέει από τη στιγμή που έμαθε για την κατάστασή του άρχισε να σκέφτεται λίγο διαφορετικά.
«Έχω πάρα πολύ καλό γιατρό, έχω ανθρώπους γύρω μου που με καθοδηγούν. Περνάω ένα ζόρι που το περνάνε πολλοί άνθρωποι, δυστυχώς αυτή η αρρώστια έχει γίνει πολύ μοδάτη. Μιλάμε για καρκίνο. Δε πρέπει να φοβόμαστε να πούμε αυτή τη λέξη, είναι μα λέξη που έχει γίνει πλέον καθημερινότητα» ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».
Ο γνωστός συνθέτης είπε επίσης: «Έφαγα πολύ ρατσισμό, πολλές φάπες. Οι κριτικές οι περισσότερες ήταν όχι απαξιωτικές, πιο πολύ συμβουλευτικές. Υπήρχαν και διάφοροι τυχάρπαστοι οι οποίο γράφανε άλλα ντ’ άλλων. Εντάξει, δεν βαριέσαι. Είχα μεγάλη στεναχώρια με το θέμα με τους ‘Πέντε ανέμους’ και ξαφνικά σε δύο χρόνια βρέθηκα στο ΣΕΦ με 25.000 κόσμο. Δεν τρελάθηκα ευτυχώς γιατί είχα πολλά φρένα από τη μάνα μου και τον πατέρα μου».
https://youtu.be/dJ0byid3kGk
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.