Menu
1.07%
Τζίρος: 280.94 εκατ.

Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα

Media

«Σπίτι με το ΜEGA»: Δείτε πρώτοι δύο μοναδικά μουσικά αποσπάσματα με τον Στέφανο Κορκολή

Στέφανος Κορκολής
Comments

Μια μοναδική συναυλία από τον Στέφανο Κορκολή και ξεχωριστούς καλεσμένους θα απολαύσουμε αύριο, Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21.00 στο MEGA.

Ο σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει με το αισθαντικό Sensitivities που όλοι μας έχουμε αγαπήσει από το ορχηστρικό του άλμπουμ First Touch, ενώ η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, μας παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο της τραγούδι με τίτλο «Βάρδια» σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Σε αυτή τη συναυλία, στο «Σπίτι με το MEGA», o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» τους αγαπημένους ερμηνευτές Ελένη Δήμου, Κώστα Μακεδόνα, Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής D3lta.

Δείτε τα μουσικά αποσπάσματα:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιερρακάκης: Πάντρεψε τον υπουργό Οικονομικών της Ρουμανίας (Φωτογραφία)
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Ξέσπασε σε λυγμούς ο πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα του γιατρού στο ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή – Χορήγησε δυο ενέσεις αδρεναλίνης
Άννα Βίσση: Με εντυπωσιακή δημιουργία Schiaparelli στο επίσημο δείπνο της UNESCO στην Ακρόπολη
Δέσποινα Μοιραράκη: Θυμήθηκε τότε που ο Γιώργος Μαζωνάκης την μιμήθηκε – «Καλό παράδεισο… Μεγάλε Μαζω»
Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: «Γιώργη μου», έγραψε η Μαρία Δελόγκα
Δεληβοριάς για Μαζωνάκη: Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια – Ο Γιώργος το τάμα του το έκανε στη νύχτα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με τη Μαρίνα Βερνίκου και τη νεογέννητη κόρη της πάνω σε yacht
Μελίνα Ασλανίδου για θάνατο Μαζωνάκη: Δεν το πιστεύω ότι έχει «φύγει» ο Γιώργος