Μια μοναδική συναυλία από τον Στέφανο Κορκολή και ξεχωριστούς καλεσμένους θα απολαύσουμε αύριο, Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21.00 στο MEGA.
Ο σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει με το αισθαντικό Sensitivities που όλοι μας έχουμε αγαπήσει από το ορχηστρικό του άλμπουμ First Touch, ενώ η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, μας παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο της τραγούδι με τίτλο «Βάρδια» σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
Σε αυτή τη συναυλία, στο «Σπίτι με το MEGA», o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» τους αγαπημένους ερμηνευτές Ελένη Δήμου, Κώστα Μακεδόνα, Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής D3lta.
Δείτε τα μουσικά αποσπάσματα:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαβρόφ: Το τροποποιημένο σχέδιο για την Ουκρανία θα πρέπει να αντανακλά «το πνεύμα και το γράμμα» της συνάντησης Τραμπ – Πούτιν
- ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Έρχεται η κακοκαιρία Adel
- Shein: 3μηνιαίο μπλόκο θα ζητήσει η γαλλική κυβέρνηση μετά το πρώτο φυσικό κατάστημα στο Παρίσι
- ΔΥΠΑ: Διευκρινίσεις για τη σωστή εφαρμογή της Ειδικής Παροχής Προστασίας Μητρότητας