• LIFE&STYLE

    Ο Στέφανος Κασσελάκης με την πρώην σύντροφό του στην Ελλάδα (video)

    • NewsRoom
    Ο Στέφανος Κασσελάκης με την πρώην σύντροφό του

    Ο Στέφανος Κασσελάκης με την πρώην σύντροφό του


    Για το παρελθόν του είχε μιλήσει δημοσίως ο Στέφανος Κασσελάκης και συγκεκριμένα για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και «προσευχόταν να μην είναι γκέι», πριν αποκαλύψει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

    Όπως ο ίδιος είχε πει, χρειάστηκε να καταφύγει και σε ειδικούς με τη βοήθεια των οποίων ξεκαθάρισε μέσα του ποιος είναι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός.

    Πολύ πριν όμως συνάψει σχέση με τον σύντροφό του, Τάιλερ, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», μακροχρόνιο δεσμό με μια συμφοιτήτριά του με την οποία μάλιστα είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα.

    Το ρεπορτάζ της εκπομπής παρουσίασε φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη από το παρελθόν, να ποζάρει στο πλευρό της συγκεκριμένης κοπέλας, που όπως ανέφεραν στην εκπομπή, ήταν συμφοιτήτριά του στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

    Μάλιστα, στο ρεπορτάζ προβλήθηκε και φωτογραφία του ζεύγους μαζί με τη μητέρα του Κασσελάκη και μοναχό της Μονής του Οσίου Δαυίδ, που ήταν αυτό το οποίο συνήθιζε να επισκέπτεται ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και να προσεύχεται.

    Αν και δεν έχουν δημοσιευτεί περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της, στο ίδιο ρεπορτάζ συμπεριλήφθηκε μια παλιότερη ανάρτηση, από το 2014, όπου μία κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού τους έδινε «συγχαρητήρια» και φαίνεται να περίμενα τα καλά νέα που όπως αφήνεται να εννοηθεί ίσως ήταν η επισημοποίηση της σχέσης του ζεύγους.

    Το σχόλιο αυτό έγινε, δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη, που είναι 29 Μαρτίου.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης: Φτυαρίζει και βγάζει τα παπούτσια για να μπει στα σπίτια πλημμυροπαθών



    ΣΧΟΛΙΑ