• LIFE&STYLE

    Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή; (video)

    • NewsRoom
    Σάκης Τανιμανίδης

    Σάκης Τανιμανίδης


    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που θέλει διάσημο influencer να πιάστηκε στα δίχτυα της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή.

    Πρόκειται για γνωστό τηλεαστέρα, ο οποίος παρουσίαζε ταξιδιωτική εκπομπή και συμμετείχε σε ριάλιτι. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο, απέκρυπτε από την εφορία μεγάλα ποσά που λάμβανε για την προώθηση και τη διαφήμιση προϊόντων σε αυτά, τα τελευταία τρία χρόνια.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο influencer που πιάστηκε να φοροδιαφεύγει φέρεται να είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο γνωστός influencer χρεώνει από 5.000 έως 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του, την οποία μοιράζεται με τους περισσότερους από 994.000 followers του.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης σε μία προσπάθεια να γλιτώσει τα χειρότερα, έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με δικηγόρους και προέβη σε ρύθμιση των οφειλών του προς την Εφορία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

    Ωστόσο, ο δρόμος που έχει να διανύσει ακόμη είναι μακρύς και ανηφορικός, καθώς οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα κάνουν ελέγχους και για τα ποσά που έβγαζε πριν από το 2020.

    Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα περίμενε στο αεροδρόμιο τον Σάκη Τανιμανίδη και τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, καθώς επέστρεφαν στην Αθήνα από το ταξίδι τους στο Λονδίνο.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όταν το ζευγάρι έφτασε στην πύλη των αφίξεων και αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων επέλεξε να γυρίσει πίσω και να φύγει από άλλη πύλη, όπου δεν υπήρχαν τηλεοπτικά συνεργεία.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    H Κατερίνα Κασκανιώτη και το στενό «μαρκάρισμα» στον Ζούλα, ποιος παίρνει τη θέση του Βασίλη Χιώτη, η επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα και πότε θα προβληθεί το Dragons’ Den

    Η Ισμήνη Νταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόσο κοστίζει η εντυπωσιακή Prada τσάντα με τους κρυστάλλους



    ΣΧΟΛΙΑ