Ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν γνώριζε ότι θα συμμετείχε στην ταινία «Borat 2», όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να λάβει σήμερα δύο υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα (Razzies), τα σατιρικά βραβεία των χειρότερων ταινιών της χρονιάς, πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ.
Στη συνέχεια των περιπετειών του δημοσιογράφου από το Καζακστάν, τον οποίο ενσαρκώνει ο Σάσα Μπάρον Κoέν, ο Ρούντι Τζουλιάνι δίνει συνέντευξη, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, στη νεαρή και πολυμήχανη κόρη του Μπόρατ, που υποτίθεται είναι ανήλικη και την οποία υποδύεται η Βουλγάρα ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα.
Η σκηνή τελειώνει σε ένα κρεβάτι όπου ο Τζουλιάνι βάζει το χέρι του στο παντελόνι του, χωρίς να φοβάται ότι η ντροπιαστική αυτή στιγμή καταγράφεται από κρυφές κάμερες. Ο δικηγόρος διαψεύδει κάθε κακόβουλη πρόθεση εκ μέρους του, εξηγώντας ότι απλά βάζει το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι του.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Η Dominion ζητά αποζημίωση $1,3 δισεκ. από τον Ρούντι Τζουλιάνι
ΗΠΑ: Θετικός στον κορονοϊό ο γιος του Ρούντι Τζουλιάνι που εργάζεται στον Λευκό Οίκο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Νέες αγορές μετοχών από τον Ευάγγελο Μυτιληναίο
- Αναλυτές για Εθνική Τράπεζα: Κέρδη, Allianz και κεφάλαια κρατούν τους ξένους οίκους σε θέση αγοράς
- Γερμανία: Ελεύθεροι οι όμηροι που κρατούνταν σε τράπεζα – Αναζητούνται οι δράστες
- ΟΣΕ: Νέο έργο ασφάλειας 25 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση 100 ισόπεδων διαβάσεων στο σιδηροδρομικό δίκτυο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.