• LIFE&STYLE

    Ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκε δύο εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο (pics)

    τρεβορ-μεγκαν

    Μέγκαν Μαρκλ και Τρέβορ Ένγκελσον


    Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ο πρώην σύζυγος της Δούκισσας του Σάσεξ, Τρέβορ Ένγκελσον έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Ο 41 ετών παραγωγός ταινιών και μάνατζερ μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, η οποία αν και είναι ιδιωτική, τα αμερικανικά μέσα δημοσίευσαν την είδηση.

    Ο Αμερικανός, που ήταν παντρεμένος με την Μέγκαν για δύο χρόνια, ενώ ήταν μαζί συνολικά 8 χρόνια, έκανε την πρόταση γάμου στην διατροφολόγο σύντροφό του Τρέισι Κέρλαντ την Παρασκευή στην Καλιφόρνια.

    «Ο πιο τυχερός άνδρας που ξέρω! Ετοιμαστείτε να γιορτάσουμε», έγραψε ο Ένγκελσον στη λεζάντα της φωτογραφία με το δαχτυλίδι αρραβώνων, σύμφωνα με την DailyMail.

    τρεισι καρλαντ-τρεβορ-ενγκελσον
    Τρέισι Κέρλαντ και Τρέβορ Ένγκελσον

    Ο Τρέβορ Ένγκελσον και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Τζαμάικα σε μία απλή τελετή και χώρισαν το καλοκαίρι του 2013. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η πρώην ηθοποιός έμενε στον Καναδά, όπου γύριζε την τηλεοπτική σειρά Suits, ενώ εκείνος συνέχισε να ζει και να εργάζεται στο Λος Άντζελες.

    Ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο νέο του βιβλίο για τη Μέγκαν Μαρκλ με τίτλο «Meghan, A Hollywood Princess» (Μέγκαν, μια πριγκίπισσα του Χόλιγουντ) αναφέρει πως η πρώην ηθοποιός χώρισε δι’ αλληλογραφίας τον πρώτο σύζυγό της και του ταχυδρόμησε τις βέρες τους.

    Meghan Markle9
    Meghan Markle9

    Σύμφωνα με το βιβλίο του Μόρτον, που βασίζεται σε μαρτυρίες φίλων της Δούκισσας του Σάσεξ, η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits είναι μια φιλόδοξη γυναίκα που είχε στόχο την κοινωνική της αναρρίχηση και ο πρώην σύζυγός της πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους είναι ακόμα θυμωμένος με τον τρόπο που τον εγκατέλειψε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

    «Η Μέγκαν, μια γυναίκα λεπτολόγος, που θέλει να έχει τον έλεγχο, άρχισε να βαριέται τον Ένγκελσον, αλλά και πολλούς από τους παλιούς της φίλους όταν πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ Suits, υποδυόμενη την βοηθό δικηγόρου Ρέιτσελ Ζέιν», αναφέρει ο Μόρτον.

    Αν και ο Ένγκελσον είχε βρει για εκείνη ένα ρόλο το 2009, όταν ακόμα ήταν η κοπέλα του, στην ταινία Remember Me, εκείνη, σύμφωνα με ένα φίλο της, όταν άρχισε να παίζει στο νομικό δράμα Suits, έβλεπε πλέον τον κινηματογραφικό παραγωγό «σαν ένα σκουπίδι που είχε κολλήσει κάτω από το παπούτσι της».

    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-βασιλικος-γαμος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα γαμήλια δώρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ στην Τζαμάικα – Το νυφικό, η γαμήλια σουίτα και το πάρτι (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η άγνωστη φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ στο Παλάτι



    ΣΧΟΛΙΑ