• LIFE&STYLE

    Ο πλαστικός των διασήμων του Χόλιγουντ παντρεύτηκε Ελληνοαμερικανίδα καλλονή στη Σαντορίνη

    • NewsRoom


    Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τα γραφικά λευκά σπιτάκια, ο πλαστικός χειρουργός των διασήμων του Χόλιγουντ, Dr. Paul Nassif παντρεύτηκε την Ελληνοαμερικανίδα σύντροφό του, Brittany Pattakos, σε μία εντυπωσιακή τελετή στη Σαντορίνη.

    Ο 57χρονος πλαστικός χειρουργός είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Αμερική, καθώς αποτελεί μέρος της ομάδας γιατρών του αμερικανικού δικτύου E! και της εκπομπής «Botched».

    Από την άλλη, η μόλις 28 ετών Brittany είναι βοηθός του Nassif με ειδικότητα στην τεχνική coolsculpting.

    Αν και το ζευγάρι πραγματοποίησε ήδη έναν γάμο στις 28 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στο Λος Άντζελες, θέλησε να διοργανώσει ακόμα μία τελετή σε ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά της Ελλάδας.

    «Παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη… Γνωρίστε τη νέα κυρία Brittany Nassif», έγραψε ο χειρουργός κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers του στα social media.

    Ο Nassif επεφύλασσε μία έκπληξη στην αγαπημένη του, καθώς την υποδέχτηκε υπό τη μουσική του «Always Remember Us This Way», τραγούδι που ερμήνευσε η Lady Gaga στην οσκαρική ταινία «A Star Is Born».

    Paul Nassif και Brittany Pattakos

    Η άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα έφερε δάκρυα στα μάτια της Pattakos, η οποία από την πλευρά της είχε ετοιμάσει ένα slideshow με φωτογραφίες της μητέρας του Nassif, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

    «Έκλαιγα συνέχεια. Από τον πρώτο χορό της Brittany με τον πατέρα της μέχρι τον δικό μου χορό», δήλωσε ο γαμπρός.

    Στη συγκινητική τελετή στη Σαντορίνη το «παρών» έδωσαν 65 καλεσμένοι, για τους οποίους οι νιόπαντροι κανόνισαν τα αεροπορικά και τη διαμονή στο Rocabella Resort.

    Το ζευγάρι βρίσκεται ακόμα στο νησί απολαμβάνοντας το μήνα του μέλιτος.

    Brittany Pattakos
    Paul Nassif και Brittany Pattakos

    Paul Nassif και Brittany Pattakos



    ΣΧΟΛΙΑ