• LIFE&STYLE

    Ο λόγος που αναδείχθηκαν νικήτριες η Άννα Μαρία και η Κάτια – Έξαλλο το Twitter! (video)

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία, Βίκυ και Κάτια


    Μετά από 3 μήνες γεμάτους δοκιμασίες, εντάσεις, καυγάδες και συγκινήσεις το GNTM 2 έφτασε στο τέλος του, το βράδυ της Πέμπτης, με την απόλυτη ανατροπή, που ωστόσο δεν ενθουσίασε σχεδόν κανέναν.

    Οι τρεις φιναλίστ που κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία από όλες τις δοκιμασίες, φωτογράφισης, πασαρέλας και διαφημιστικών, όλον αυτόν τον καιρό ήταν η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι, οι οποίες κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τρεις τελικές δοκιμασίες, οι οποίες ήταν μαγνητοσκοπημένες.

    Ωστόσο, το τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM 2 μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση, με τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη να δίνουν την τελική βαθμολογία στα κορίτσια.

    Το «παρών» έδωσαν -σχεδόν- όλες οι διαγωνιζόμενες που πέρασαν από το GNTM, καθώς και οι δύο γυναίκες που στάθηκαν στο πλευρό των κοριτσιών προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

    Με λαμπερά outfits και τραγούδια από την Βίκυ Καγιά -και όχι μόνο- ήρθε η ώρα που περιμέναμε όλοι.

    Τι κι αν η Βίκυ Καγιά όλους αυτούς τους μήνες διαμήνυε ότι μόνο μία κοπέλα θα κατακτήσει τον τίτλο του GNTM και θα αναδειχθεί νικήτρια; Το ηλεκτρονικό σύστημα, μέσα από το οποίο το τηλεοπτικό κοινό θα έκρινε το αποτέλεσμα εξελίχθηκε σε φιάσκο!

    Όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά μπήκαν στο site 300.000 άτομα ταυτόχρονα προκειμένου να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να πέσει και να μην μπορεί κανείς να ψηφίσει.

    Αφού πέρασε ένα λεπτό, κατά τη διάρκεια του οποίου, υποτίθεται ότι ο κόσμος θα αποφάσιζε την μεγάλη νικήτρια, ανακοινώθηκε ότι τελικά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα να αναδειχθούν δύο νικήτριες, για πρώτη φορά, παγκοσμίως!

    Posted by Greece’s Next Top Model on Thursday, December 19, 2019

    Η Κάτια και η Άννα Μαρία ήταν εκείνες που πέτυχαν ισοψηφία με 112 βαθμούς, ενώ ελάχιστα πιο πίσω με 108 βαθμούς βρέθηκε η Κέισι.

    Στο τέλος η Βίκυ Καγιά αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι εξαιτίας των περιστάσεων, νικήτριες είναι η Κάτια και η Άννα Μαρία!

    Οι δύο κοπέλες έμειναν άφωνες μέχρι να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ η Μαρία Μιχαλοπούλου ακούστηκε να λέει: «Ποιος ήρθε;!».

    Νικήτρια η Άννα Μαρία Ηλιάδου

    Μετά από ένα μικρό διάστημα αμηχανίας και απόλυτης σιωπής, οι δυο διαγωνιζόμενες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

    Στα social media, όμως, και συγκεκριμένα στο Twitter, με απογοήτευση και θυμό αντέδρασαν στο αποτέλεσμα οι φανατικοί τηλεθεατές του GNTM που περίμεναν μέχρι τις 1:30 προκειμένου να μάθουν την μεγάλη νικήτρια.

    Νικήτρια η Κάτια Ταραμπάνκο

    Στην πλειοψηφία τους, οι χρήστες του Twitter, όπως διαπιστώνεται και από την δημοσκόπηση του mononews.gr στο Twitter, θα έδιναν την ψήφο τους στην Άννα Μαρία, την οποία ήθελαν για νικήτρια.

    Τα δύο κορίτσια κέρδισαν το χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μονοετές συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.

    Η βαθμολογία των κοριτσιών του GNTM 2

    Κάτια: 36/40, 38/40, 38/40
    Αννα Μαρία: 40/40, 33/40, 39/40
    Κέισι: 35/40, 37/40, 36/40



    ΣΧΟΛΙΑ