• LIFE&STYLE

    Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

    • NewsRoom


    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

    Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

    Αύριο Σάββατο, στα ανατολικά ηπειρωτικά, το νότιο Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

    Αίθριος αναμένεται να είναι και ο καιρός την Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία, για την Αττική,  να κυμαίνεται από 11 βαθμούς Κελσίου τις πρώτες πρωινές ώρες και να φτάνει τους 17 βαθμούς το μεσημέρι.



    ΣΧΟΛΙΑ