ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δήμητρα Κούστα με τη Βίσση και τον Ψινάκη μπροστά στο πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της στη Βουλιαγμένη
Mε ένα συγκινητικό μήνυμα και με μια φωτογραφία από την τελευταία τους συνάντηση το Σεπτέμβριο αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση ο Ηλίας Ψινάκης.
Όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος Μαραθώνα ο Τζίμης Πανούσης του είχε προτείνει να κάνουν μαζί ένα σόου αλλά δεν πρόλαβαν.
«Θα το κάνουμε “επάνω” όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσυ ξερεις…!!!» προσθέτει ο Ηλίας Ψινάκης και αποχαιρετά τον μουσικό που πέθανε σε ηλικία 64 ετών με τη φράση: Bon Voyage Θεά μου…!!!
https://www.instagram.com/p/Bd5RymSn8VG/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν ο Πανούσης ήταν υπάλληλος της Εθνικής: Διαβάστε την εκπληκτική επιστολή παραίτησης του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζίμης Πανούσης: Η συγκινητική εξομολόγηση λίγους μήνες πριν – Έψαχνα ταράτσα να πηδήξω
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα συγκινητικά λόγια του Νταλάρα για τον χαμό του Τζίμη Πανούση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
- Σε τεντωμένο σχοινί ο ΠΙΣ: Η κόντρα με τον Ά. Γεωργιάδη και ο γρίφος των εκλογών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
- Πετρέλαιο: Γιατί όλοι φοβούνται ενεργειακό σοκ – Το δυσμενές σενάριο που θα φέρει οικονομικό «Αρμαγεδδώνα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.