• LIFE&STYLE

    O Φρανκ Αντεργουντ του House of Cards «επέστρεψε»! Το video-απάντηση του Κέβιν Σπέισι!

    • NewsRoom


    Με ένα διαφορετικό τρόπο ο Κέβιν Σπέισι έλυσε την σιωπή του και πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, απαντώντας (με αρκετά υπονοούμενα) στις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

    Ο ηθοποιός ανάρτησε στο YouTube ένα βίντεο με τίτλο «Let me be Frank», υποδυόμενος τον χαρακτήρα  Φρανκ Αντεργουντ , τον οποίο ενσάρκωνε στο House of Cards.

    «Ξέρω τι θέλετε. Σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά μου κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε», λέει ο Σπέισι.

    «Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό: Εάν δεν πλήρωσα το τίμημα για πράγματα που και οι δύο ξέρουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν πρόκειται να πληρώσω για πράγματα που δεν έκανα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

    «Βεβαίως θα πουν ότι δεν δείχνω σεβασμό και ότι δεν παίζω με τους κανόνες … Ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε να γυρίσω», προσθέτει και υπόσχεται: «Δεν έχουμε τελειώσει, ό,τι κι αν λέει ο καθένας».

    Το βίντεο απάντηση του Κέβιν Σπέισι έρχεται την ώρα που η εφημερίδα Boston Globe, επικαλούμενη τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη, αναφέρει ότι ο αμερικανός ηθοποιός πρόκειται να διωχθεί ποινικά για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη. Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο’Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου.

    Το γραφείο του εισαγγελέα του Ναντάκετ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση αυτή.



    ΣΧΟΛΙΑ