ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα είναι πολύ πιθανόν να γίνει ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ, αφού η «θητεία» του Ντάνιελ Κρεγκ ολοκληρώνεται με την ταινία που θα βγει στις αίθουσες το 2019.
Όπως αναφέρει η Daily Star, ο σκηνοθέτης Αντουάν Φούκα αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησής του με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι, η οποία ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη λευκό ηθοποιό να πάρει τον εμβληματικό αυτό ρόλο».
Ο Φούκα συζήτησε για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Bond με τη Μπροκόλι, της οποίας η προοδευτική αυτή κίνηση μάλλον θα ευοδωθεί και ο Ίντρις Έλμπα είναι το «φαβορί».
Πράγματι, ο σκηνοθέτης μοιάζει να στηρίζει τον ηθοποιό που τον βλέπουν ως έναν δυνατό υποψήφιο λέγοντας: «Ο Ίντρις μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται ένας τύπος δυνατός σωματικά και ο Ίντρις τό ‘χει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα είναι πολύ πιθανόν να γίνει ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ, αφού η «θητεία» του Ντάνιελ Κρεγκ ολοκληρώνεται με την ταινία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Κλέλια Ρένεση αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη – Τι ρόλο θα έχει
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε τι μπορεί να κάνει η Μέγκαν Μαρκλ με απίστευτη ταχύτητα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσανγκπένγκ Τσάο: Ο κινέζος δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Binance που έλαβε χάρη από τον Τραμπ χωρίς να τον γνωρίζει
- 10 χρόνια Mononews – πάντα talk of the town
- Cheval Blanc: Η ιστορία του αγαπημένου ξενοδοχείου του ζεύγους Κούστα και η αναζήτηση της τελειότητας
- Τι πέτυχε η Ελλάδα στην P-TEC, το LNG, οι γεωτρήσεις και το ακριβό ρεύμα