• LIFE&STYLE

    Δείτε τι μπορεί να κάνει η Μέγκαν Μαρκλ με απίστευτη ταχύτητα (video)

    • NewsRoom
    μεγκαν-μαρκλ

    Μέγκαν Μαρκλ


    O make up artist της Μέγκαν Μαρκλ, που επιμελήθηκε και το νυφικό μακιγιάζ της πριν από λίγους μήνες, δημοσίευσε ένα βίντεο που η ίδια μάλλον δεν θα ήθελε να ξαναδεί – δεδομένης της νέας θέσης της ως Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία της επιβάλλει να απέχει από τα social media.

    Daniel Martin πριν από λίγες ευχήθηκε στη Μέγκαν για τα γενέθλιά της στις 4 Αυγούστου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο makeup artist πόσταρε ένα βίντεο, στο οποίο η Δούκισσα τρώει με απίστευτη ταχύτητα κόκκινα βατόμουρα. Στο βίντεο ακούμε ένα «Έτοιμη;» και μέσα σε δευτερόλεπτα η Μέγκαν καταβροχθίζει τα φρούτα!

    Happiest of birthdays my friend!! ❤️ ????

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις

    Πριν από λίγες ημέρες, ο Daniel Martinαποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι πήρε τα εύσημα από τον πρίγκιπα Χάρι για το άψογο αποτέλεσμα που είχε το μακιγιάζ της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου της.

    Ο πρίγκιπας Χάρι, όπως τόνισε ο Daniel Martin, τον ευχαρίστησε ξανά και ξανά για την προσοχή που έδειξε στη λεπτομέρεια και τις make up επιλογές του.

    Ο makeup artist ανάρτησε επίσης λίγες μέρες μετά το γάμο την εξής φωτογραφία με τη λεζάντα: «Αγαπημένη μου Μέγκαν, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μου επέτρεψες να είμαι κομμάτι μιας αξέχαστης μέρας, όχι μόνο της ζωής σου αλλά και της ιστορίας…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρίση στο Παλάτι: Πώς σκοπεύουν να χειριστούν τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στον γάμο φίλου του με τρύπια παπούτσια (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μέγκαν Μαρκλ «σπάει» το στιλιστικό πρωτόκολλο



    ΣΧΟΛΙΑ