ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά, φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου αποκάλυψε πως ο Δημήτρης απέρριψε πρόταση συνεργασίας που του είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη.
«Τότε ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος 21 ετών και κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη είχε φάει αστακό και ζήτησε να δει τον σεφ. Έδωσε το τηλέφωνό του και του έκανε πρόταση να πάει στην Άνδρο να δουλέψει για κάποια δική της δουλειά. Έφυγε για Νορβηγία τελικά, δεν το σκέφτηκε καν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τι αποκάλυψε στενός φίλος του Δημήτρη Μπέλλου;
https://www.youtube.com/watch?v=czHSVBQo60o
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Ενώνουμε δυνάμεις και ενισχύουμε την ενεργειακή ασφάλεια και γεωπολιτική σταθερότητα της περιοχής
- Elbisco: Τι απαντά σε δημοσιεύματα για τη νέα απόφαση του Αρείου Πάγου στη δικαστική διαμάχη με την Elite
- Οι πανηγυρισμοί της Γιολάντα Καλογεροπούλου στο Allwyn Game Time
- Ίμια: Ψαράδες καταγγέλλουν ότι η τουρκική ακτοφυλακή τους απείλησε με πυροβόλο (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.