• LIFE&STYLE

    O Χάρης Ρώμας εξομολογείται: «Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης» (video)

    • NewsRoom

    Χάρης Ρώμας


    Για άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας.

    Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση με ένα πρόσωπο που αγαπάει βαθιά.

    «Αυτό που με βοήθησε να απενοχοποιηθώ από τα πάντα είναι ότι αισθάνθηκα σιγουριά επειδή αγάπησα βαθιά. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δηλαδή, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχει και το άλλο πρόσωπο», εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος φέτος επέστρεψε δυναμικά στον ΑΝΤ1 με το «Καφέ της Χαράς».

    Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στον γάμο του.

    «Ο γάμος είχε κρατήσει 2 χρόνια και έγινε incognito. Αυτό ήταν έρωτας. Τώρα είναι παντρεμένη, μεγάλη κι εκείνη με 3 παιδιά», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας και εξήγησε:

    «Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια, και υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια και στεναχώρια από την άλλη πλευρά -το όνομά της δεν το λέω- δεν μου μίλαγε. Προσπάθησα να μιλήσουμε για πάρα πολλά χρόνια.

    Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε ‘μαμά μαμά η Κατακουζήνα!’ Οπότε, γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπό αυτό με άλλο ένα παιδάκι στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι.

    Τότε είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει: ‘Και να θέλω να ξεχάσω, τα παιδιά μου είναι φαν’.

    Ήταν πολύ συγκινητικό».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ