• LIFE&STYLE

    Νόρα Βαλσάμη: Έτσι έμαθε το πρόβλημα υγείας της Αλίκης Βουγιουκλάκη

    • NewsRoom
    βουγιουκλάκη-βαλσάμη


    Η σχέση που είχε αναπτύξει η Νόρα Βαλσάμη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ δυνατή, καθώς θεωρούσε η μία την άλλη σαν αδελφή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο thisisjustlife, η Νόρα Βαλσάμη αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι η Αλίκη ήταν άρρωστη.

    Η ηθοποιός δήλωσε ότι ακόμα και τώρα διατηρεί καλές σχέσεις με τα αδέλφια της Αλίκης, Αντώνη και Τάκη, αποκαλώντας τους «οικογένεια». Η ίδια θυμάται το τηλεφώνημα που έλαβε από την αείμνηστη ηθοποιό για να της εξηγήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

    «Μου το είπε σαν να το έλεγε σε ένα πεντάχρονο παιδί. Μου είπε πώς έχει μέσα της ένα μικρό δεντράκι που μοιάζει σαν κουνουπίδι, μου το είπε έτσι για να μην με στεναχωρήσει και επειδή δεν το κατάλαβα μου λέει, δώσε μου τον Ερρίκο να του το εξηγήσω… και ήταν ο καρκίνος. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, έπινα μόνο δύο γουλιές γάλα για να μπορέσω να κοιμηθώ», δήλωσε η Νόρα Βαλσάμη, ενώ συμπλήρωσε ότι, «Από την Κυριακή του Πάσχα το είδαμε αυτό μα δεν ξέραμε. Δεν έφαγε τίποτα, φορούσε μια εσάρπα και πήγανε οι δυο μας επάνω και βλέπαμε σε ένα σόου στην τηλεόραση τον Ρουβά. Δεν είχε αγγίξει καθόλου από το αρνί που έψησε ο Τάκης. Ήταν χλωμή και της είπα γιατί πας να παίξεις, πίστευα πως ήταν κουρασμένη από τις παραστάσεις. Δεν είχαμε καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν».

    βουγιουκλάκη-βαλσάμη
    Νόρα Βαλσάμη και Αλίκη Βουγιουκλάκη

    Για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης, η Νόρα δήλωσε ότι, «Φυσικά, ήμουν συνέχεια εκεί, ήθελε να γίνει καλά. Και δύο εβδομάδες πριν φύγει μου είχε πει πως ήθελε να πάμε πάλι Πάσχα στο χωριό (Θεολόγο)».

    Ο θάνατος της Αλίκης ήταν μεγάλο πλήγμα για εκείνη, «Πάρα πολύ, με πέθανε και μένα, τα κόκκαλα μου, η μέση μου, το κεφάλι μου με πονούσαν. Το σκέφτομαι κι ακόμα δεν το πιστεύω».

    Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε ότι, «Έχω κάτι κάρτες που μου έστελνε σε πρεμιέρες.. μου έγραφε “Εύχομαι να σκίσεις, η αδερφή σου”… Μου λείπει πολύ…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ: Οι όμορφοι σταρ άσχημα χωρίζουν με το πιο άγριο διαζύγιο που γινόταν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έφυγα παρατώντας σύξυλη την Αλίκη Βουγιουκλάκη…»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Σπασμένο καράβι» ο μεγαλύτερος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη



    ΣΧΟΛΙΑ