ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Η μπομπονιέρα της βάφτισης του John Junior Coustas – Με ιταλική φινέτσα και πολυτέλεια (φωτογραφίες)
Νονά έγινε η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, το μεσημέρι της Κυριακής, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram.
Η βουλευτής Α’ Αθηνών είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
Αυτή τη φορά, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση με φωτογραφίες από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου βάφτισε ένα κοριτσάκι, δίνοντάς της το όνομα Ελένη.
Φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα με ένα ζευγάρι χρυσές γόβες, η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν λαμπερή και σικ.
Συγκινημένη και κρατώντας στην αγκαλιά της την νεοφώτιστη πόζαρε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο φακό.
«Και το όνομα αυτής… Ελένη. Καλότυχη, ευλογημένη και χαρούμενη!», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.
Δείτε τις αναρτήσεις:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Έτοιμες σύντομα οι εγγυήσεις ασφάλειας για την Ουκρανία μετά τον πόλεμο
- Ουέντα (Bank of Japan) στο Jackson Hole: Γυναίκες και ξένοι εργαζόμενοι το κλειδί για την αντιμετώπιση της έλλειψης εργατικού δυναμικού
- Χέγκσεθ: Απομάκρυνε τον επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μετά την αξιολόγηση της επίθεσης στο Ιράν
- Λαγκάρντ: Η αγορά εργασίας στην Ευρώπη αντέχει τα μεγάλα σοκ
