• LIFE&STYLE

    Ιωάννα Τούνη: Γιατί η βάφτιση του γιου της έγινε εκτός εκκλησίας

    • NewsRoom
    Από τη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

    Από τη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου


    Για το γεγονός ότι βάφτισε το παιδί της εκτός της εκκλησίας απάντησε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media.

    Η δημοφιλής influencer και επιχειρηματίας έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα χρόνο και πρόσφατα βάφτισε τον γιο της.

    Μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, απάντησε σε κάποιες από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους 1,1 εκατομμύρια followers της.

    Κάποιος «ακόλουθός» της, τη ρώτησε σχετικά με τη βάφτιση του 9 μηνών γιου της: «Κανονικά το παιδί δεν έπρεπε να μπει σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί;», με την Ιωάννα Τούνη να απαντά φανερά εκνευρισμένη:

    «Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστόλους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία;

    Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια, όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο βαπτιστής στον Ιορδάνη.

    Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκατόψυχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό!».

    Από πού βγαίνει το «Πάρης»

    Αναφορικά με το όνομα «Πάρης» που αποφάσισε μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, να δώσουν στο παιδί τους, εξήγησε:

    «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε».

    «Σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι παρατσούκλια που “βοήθησαν” στην επιτυχία. Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου», συμπλήρωσε.

    «Δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας», αλλά «άρεσε στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα (πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα)», κατέληξε η ίδια.

    Δείτε τα Instagram Stories:

    Διαβάστε επίσης:

    Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με την καλεσμένη που διέρρευσε το προσκλητήριο

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Φρέσκος Γούντι Άλεν και τεχνητή νοημοσύνη

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ