ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό βρίσκονται οι παίκτες του Nomads και η αγωνία είναι στα ύψη. Αυτή την εβδομάδα από τα τρία αγωνίσματα ασυλίας θα προκύψουν έξι μονομάχοι. Την Κυριακή, τρεις παίκτες θα σωθούν και οι εναπομείναντες θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού για να αποχωρήσουν οι δύο.
Την Πέμπτη, παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας του Nomads, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο παίκτης αποφάσισε να πρώτος μονομάχος να είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν, ενώ από την ψηφοφορία των παικτών ο Στέλιος Χανταμπάκης ορίστηκε ως ο δεύτερος μονομάχος. «Έχουμε τη μειοψηφία και είναι για εμένα ο καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Τον θέλω σίγουρα μέσα αν είμαι και εγώ την επόμενη εβδομάδα. Απλά για να μπορέσουμε να φέρουμε παραπάνω νίκες, αναγκαστικά πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, αιτιολογώντας την απόφασή του.
https://youtu.be/56OYUMysrbQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Nomads
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Για ποιο λόγο αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χρυσάφι» στα πόδια τους: Πόσα πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσάφος: Πλήρης απορρόφηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης στον τομέα της ενέργειας -180.000 ωφελούμενοι
- Βρετανία: Συνελήφθη η 46χρονη που κατηγορείται για τον εμπρησμό στη Marfin
- Τσίπρας: Ανακοινώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. – Τα 400 + 1 ονόματα
- Σέβη Βολουδάκη για συνθήματα στο σπίτι της: Τρεις οι κουκουλοφόροι – Δεν τους ενδιαφέρει αν προκύψει θάνατος (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.