• LIFE&STYLE

    Nomads: Ετοιμάζεται να αναστατώσει την Μαδαγασκάρη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

    • Νίκη Καξερή
    δημητρα-αλεξανδρακη

    Δήμητρα Αλεξανδράκη


    Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας βρίσκονται ήδη στη Μαδαγασκάρη για τα γυρίσματα του τρέιλερ του νέου κύκλου του Nomads. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως από τον ΑΝΤ1 τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τις νέες ομάδες του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης, έγινε γνωστό ότι μία από τις παίκτριες θα είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

    Την αποκάλυψη για τη συμμετοχή του μοντέλου έκανε η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Nomads, Μαντώ Γαστεράτου μέσα από την εκπομπή του Epsilon, Splash, «Ξέρω ότι έχει δεχτεί πρόταση για το Nomads 2, το ριάλιτι επιβίωσης που θα παιχτεί τώρα με τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Έχει κάνει τις απαραίτητες ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις».

    Μάλιστα, εξήγησε ότι, «Πριν πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να εξεταστείς σωματικά και ψυχικά, αν είσαι σε θέση να συμμετέχεις. Ξέρω, λοιπόν, μετά βεβαιότητας ότι έχει περάσει από τη διαδικασία αυτή. Νομίζω ότι έχει περάσει και τις εξετάσεις επιτυχώς και κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα τη δούμε ως παίκτρια».

    Προηγουμένως, ανακοινώθηκε από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί Στις 10 ότι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έτοιμος να συμμετάσχει είναι ο Νίκος Βουρλιώτης ή NiVo, όπως έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα Goin’ Through.

    Βουρλιώτης
    Νίκος Βουρλιώτης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Heidi Klum λέει «Auf Wiedersehen» στο Project Runway και ετοιμάζεται για «απόβαση» στην Amazon

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μουρμούρα»: Η πρώτη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη



    ΣΧΟΛΙΑ