• LIFE&STYLE

    Νίκος Κριθαριώτης-Ναστάζια Δαρίβα: Ο ειδυλλιακός γάμος και η λαμπερή δεξίωση στη Μύκονο

    • NewsRoom

    Ναστάζια Δαρίβα και Νίκος Κριθαριώτης


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα, σε μία ρομαντική τελετή, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στη Μύκονο.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε το νησί των Ανέμων για την ξεχωριστή αυτή ημέρα του γάμου τους και συγκεκριμένα, το εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου Santa Marina, στον Ορνό, όπου τελέστηκε το ιερό μυστήριο.

    Η εντυπωσιακή νύφη έλαμπε φορώντας ένα ασημί νυφικό, δημιουργία της καταξιωμένης σχεδιάστριας, Celia Kritharioti, αδελφή του Νίκου Κριθαριώτη.

     Η Ναστάζια έφτασε στην εκκλησία, που ήταν στολισμένη σε boho στυλ, μέσα σε καταιγισμό σφυριγμάτων από σκάφη, ενώ στον ουρανό εκτοξεύτηκαν ασημόσκονη και πολύχρωμες κορδέλες.

    Στο τέλος του μυστηρίου, οι νεόνυμφοι πόζαραν μαζί με το μωρό τους, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο, ένα υγιέστατο αγοράκι.

    Ακολούθησε δεξίωση στους χώρους του Santa Marina για τους περίπου 150 προσκεκληµένους.

    Ναστάζια Δαρίβα και Νίκος Κριθαριώτης

    Ποια είναι η Ναστάζια Δαρίβα

    Η σύζυγος του Νίκου Κριθαριώτη δεν θα μπορούσε παρά να ασχολείται και εκείνη με τη μόδα.  Η οικογένεια της είναι γνωστή εισαγωγέας υποδημάτων. Έτσι και εκείνη μετά τις σπουδές της ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση, η οποία πλέον έχει και σειρά ρούχων.

    νασταζια δαριβα
    Ναστάζια Δαρίβα

    Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως και συγκεκριμένα πριν από εννέα χρόνια (τον Οκτώβριο του 2010), ο Νίκος Κριθαριώτης είχε παντρευτεί την Βίκυ Καγιά, η οποία φορούσε επίσης νυφικό της αδελφής του, ωστόσο ο γάμος τους δεν ευδοκίμησε, αφού χώρισαν το 2013.

    View this post on Instagram

    Mykonos # Greek wedding ❤️💑💍🎤

    A post shared by George Vrentzos (@george.vrentzos) on

    View this post on Instagram

    Mykonos # Greek wedding 🇬🇷❤️💑💍

    A post shared by George Vrentzos (@george.vrentzos) on



    ΣΧΟΛΙΑ